En komplett flytteløsning

Hos Second Space får du ikke bare lagringsplass, vi tilbyr også tilleggstjenester som gjør hele flytteprosessen til en fryd. Jo mindre du trenger å tenke på, jo mer føler vi at vi har gjort jobben vår.

Minilager

Første skritt er å booke et minilager hos oss. Dette gjør du kjapt og effektivt her på nettsiden. Enklere blir det ikke! Du starter med å velge størrelse på lageret og dato for leieperiode, deretter nærmeste lokasjon og forsikringsalternativ. Etter å ha fylt inn nødvendige detaljer, samt signert leieavtalen, vil du motta en bekreftelse med mer informasjon om hvordan du får tilgang til lageret. Dette kan være samme dag som du booker, og da er det bare å sette i gang med flytteprosessen.

Flyttehjelp

Er flyttejobben litt for stor til å klare på egenhånd? Ta gjerne kontakt for å se om vi kan bistå.

Tilhenger

Ved flere av våre minilagre, er det nå mulig å leie henger. Dette er et tilbud som også kan benyttes uten et leieforhold hos oss. Med Freetrailer er de tre første timene gratis, deretter er prisen kun 99 kroner hver tredje time. Det er også mulig å reservere tilhenger på forhånd for 29 kroner. Du finner mer informasjon her.

Flytteesker

Skal du først flytte, vil du trolig også ha behov for flytteesker. Dette er noe vi i Second Space ønsker å bidra med, og etterhvert vil flere og flere av våre lokasjoner kunne tilby salg av kvalitetsesker. Per av i dag kan du kjøpe flyttemateriell på Second Space Fornebu, men ta gjerne kontakt på 455 05 800 for mer informasjon om andre aktuelle lokasjoner for salg av flytteesker.

Second Space er det perfekte valget når du har behov for minilager (Drammen, Oslo, Tromsø, Stavanger og andre lokasjoner). Ta kontakt dersom du skulle ha spørsmål om våre tjenester.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle