Frogner House – Leilighetshotell i Oslo og Stavanger

Har du behov for et midlertidig sted å bo i Oslo eller Stavanger? Da er Frogner House et ypperlig alternativ. Du kan samtidig få løst oppbevaringsproblemet ditt med minilager hos Second Space.

Hva er Frogner House?

Frogner House er et leilighetshotell med svært sentral beliggenhet flere steder i Oslo og Stavanger, som Vika, Grünerløkka, Frogner og Stavanger sentrum. Det tilbys fullt møblerte leiligheter med kjøkken i ulike størrelser. Her kan du leie alt fra studioleilighet til leilighet med opptil tre soverom. Det er mulig å bo fra en natt til flere måneder, og det kreves ikke depositum. Det er ingen resepsjon, men du kan benytte deg av den døgnåpne vaktservicen.

Andre tjenester

Ved siden av overnatting kan du også bestille tilleggstjenester som:

  • Frokost på døren
  • Leiebilabonnent
  • Treningstilgang
  • Rengjøringsservice
  • Flyplasstransport
  • Meet and greet
  • Møterom
  • Minilager hos Second Space

Hvorfor minilager?

Et Second Space minilager er en utvidelse av ditt hjem. Dersom du benytter deg av Frogner House for pendling, vil et minilager gjøre at du kan pakke lettere. Plasser det du ikke trenger å ta med deg hjem hos Second Space - hent ut igjen når du er tilbake i Oslo eller Stavanger. Pusser du opp eller er du mellom boliger kan du fint plassere møbler og andre eiendeler på minilager hos oss, så lenge du har behov for det. Vi har ingen bindingstid og du kan enkelt finne den lagerstørrelsen du trenger her på nettsiden vår. Mens Frogner House er ditt nye hjem, passer vi på eiendelene dine. Skulle du ønske å beholde minilageret ditt etter at du har sjekket ut? Ikke noe problem!

Et hjemmekoselig valg

Frogner House er perfekt for bedrifter, pendlere, studenter og andre som er mellom boliger, samt deg som er på ferie. Du bor komfortabelt og sentralt i fullt møblerte leiligheter som er behagelige, hjemmekoselige og freshe. Dette er en hotellopplevelse utenom det vanlige, med svært fleksibel og kontaktløs inn- og utsjekk. Book ditt opphold i dag – eller ta kontakt med Frogner House for mer informasjon.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle