Ha dette i tankene når du velger minilager

Når du skal velge hvilket minilager du ønsker er det greit å ha tenkt gjennom et par ting. En åpenbar faktor er selve plassen, altså hvor mye lagerplass som trengs. Plassering er også en viktig faktor, det samme vil gjelde tilgang til lageret når du først har flyttet inn. Her er noe du bør ha i tankene når du skal bestemme deg for hvilken løsning du vil gå for.

  • Plassering av sakene på lageret

Er det slik at du skal oppbevare noe i en kort periode, uten at du faktisk trenger å hente ut noe særlig ofte? Da kan en liten plass raskt gjøre nytten. Du kan stable i høyden og effektivt plassere gjenstander i esker og bokser. Ved flytting vil du for eksempel fint kunne benytte deg av en komprimert lagringsplass som benytter minst mulig areal. Dette er økonomisk løsning på plassmangel i en kort periode. Har du behov for større plass, er det likevel ikke store prisforskjellen.

  • Hyller og enkel tilgjengelighet

For deg som trenger et lager hvor du enkelt kan finne fram til det du har behov for å hente ut, vil du kanskje ha nytte av hyller og større boltringsplass. Da kan det være en løsning å leie et større lager, men du kan også vurdere to eller tre mindre enheter. Kanskje kan du da enklere sortere og plassere det som hentes ut hyppigst.

  • Plassering av selve lageret

Sentrumsnære lagringsplasser er gjerne mer kostbare, av naturlige årsaker. Undersøk priser litt på forkant. Er det slik at du kan spare flere hundrelapper på å benytte et lager som ligger noen kilometer unna kan dette være en god løsning – spesielt om du ikke trenger tilgang så ofte. Second Space har lokasjoner i hele Oslo-regionen, ja, nå også i byer som Tromsø, Stavanger og Trondheim.

  • Hva skal du oppbevare?

Er det høyt og smalt, eller bredt og lavt? Dette er med på å avgjøre hvor stor plass du egentlig trenger. Kanskje kan møbler plasseres på høykant for en periode, kanskje er ikke dette en mulighet.

Forhør deg med Second Space om du er usikker på hvordan du best velger lagerplassen din. Vi hører gjerne fra deg!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle