JustIN Mobile – appen som åpner muligheter

Når du leier lagerplass hos Second Space, får du digital tilgang til din enhet store deler av døgnet gjennom appen JustIN Mobile. På den måten slipper du å tenke på hvor du har gjort av nøkkelen til enhver tid. JustIN Mobile benytter seg av Bluetooth for å kommunisere mellom den elektroniske låsen og din smarttelefon – naturligvis beskyttet av kryptert og høyteknologiske løsninger for å hindre tyveri. Skulle du miste telefonen din er det en enkel sak å blokkere tilgangen.

Appen som gir enkel tilgang

Fysiske adgangskort og nøkler forsvinner lett. Det kan bli dyrt å erstatte disse, spesielt om man er kunde og ansvarlig for oppbevaring. Det ønsker Second Space gjøre noe med, og benytter seg derfor av en høyteknologisk løsning som gjør det lettere for oss og våre kunder. Samtidig er løsningen meget enkel i bruk, via den smarte appen JustIN Mobile App. Du vil dermed aldri miste en lagernøkkel igjen. Appen er tilgjengelig både i Appstore og Google Play.

Hvordan virker det?

Du registrerer ditt mobilnummer etter å ha lastet ned appen, og mottar på denne måten en verifiseringskode. Pass på at du benytter samme mobilnummer som når du inngår avtale med Second Space. Etter å ha verifisert deg som bruker med ditt mobilnummer, finner du frem til Second Space sin logo og klikker på denne. Du skal da ha tilgang med digital nøkkel til ditt minilager (Drammen , Oslo, Tromsø eller Trondheim).

Spørsmål om Second Space og våre løsninger

Er du usikker på hvor mye lagringsplass du trenger, hvordan du får til appen eller om vi skal åpne et lager nær deg? Vi hører gjerne fra deg, og du kan ringe oss på telefonnummer 455 05 800 eller sende en e-post til hello@seconspace.no. Når du går inn på våre nettsider kan du også henvende deg til oss i chat, enten det gjelder ris, ros eller gode ideer.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle