Lei av å lagre utemøbler ute?

Dersom du er glad i hagelivet, er du kanskje blant de som har mye utstyr og stæsj. En grill, utemøblement, en hagebenk under epletreet, kanskje en trampoline og et oppblåsbart basseng. Da har du også muligens lurt på hvor du skal gjøre av alt sammen når sommeren takker for seg og høstbladene fyller opp hagen. Velger du å lagre utemøbler ute – eller inne?


Upraktiske løsninger
En klassiker er å lagre grillen i en utebod, utemøbler ute under en presenning og å legge bassenget ut til salgs. Noen er heldige og har egnede plasser til utemøbler og annet utsyr – andre finner kanskje ut til neste sesong at det man trodde var en god løsning endte opp med å skade det man forsøkte å lagre.


Det mest praktiske – og kostnadseffektive – vil være å forhindre at utstyr blir stående ute.


Ulik behandling av ulike materialer

Det du lagrer ute skal tåle en støyt, og bør være lagret tørt. Mye fuktighet kan skade grill, hagemøbler og hageutstyr. Det er også varierende grad av behov for ulike materialer. Det skal eksempelvis mer til for å ta vare på et hagesett produsert i tre, enn hagemøbler i aluminium. Tremøbler bør oppbevares tørt over vinteren, da slipper du jordslag eller mugg på møblene.


Skal utstyret holde seg godt gjennom vinteren kan det være en god investering å skaffe en utvidelse av hjemmet i form av en lagringsplass. På den måten er du sikret et hyggeligere gjensyn neste år, i tillegg til at du får mer plass i hjemmet. Hva med å sette møblene på et minilager?


Betal kun for det du trenger

Hos Second Space er vi opptatt av smarte løsninger i travle hverdager. Med lagerplass hos oss bestemmer du selv hvor mye plass du trenger, hva som settes bort når og du har enkel tilgang til tingene dine.


Riktig oppbevaring kan spare deg store kostnader fordi du slipper å reparere eller eventuelt erstatte dyre hagemøbler eller utstyr. Hos oss vil alt du setter til lagring være godt beskyttet mot fuktighet og vær og vind – og vi har tempererte minilagre.


Pakk smart – ikke forhastet

Vårt tips er å gjøre en grundig rengjøring før du setter bort utemøbler. Dette er også en ypperlig mulighet til å gå over hekksaksen, gressklipperen og gresstrimmeren. Dette er typisk hageutstyr som bør lagres tørt, og som fint kan stå sammen med annet fra hagen. Lagre hagemøblene smart, så slipper du å erstatte ødelagte og rustede møbler og annet hageutstyr.


Lagre utemøbler ute? Velg heller Second Space

Second Space har minilagre over hele landet, spesielt i Oslo og omegn. Med ulike størrelser og prisklasser å velge mellom, er du garantert å finne en lagringsplass som passer dine behov – og også lommeboka. Skulle du trenge mer eller mindre plass? Vi har ingen bindingstid, så du kan enkelt gjøre endringer når det trengs.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle