Minilager – til private så vel som bedrifter

Vi hjelper deg som er på utkikk etter litt mer plass, enten det er for å leve litt bedre eller for å forbedre bedriftens effektivitet. I Second Space er vi opptatt av å lage fleksible løsninger som er konkurransedyktig på pris. Våre minilagre kan benyttes til den typen lagring du har behov for. Du bestemmer hva dette innebærer. Du trenger kanskje oppbevaringsplass mens du er i en flytteprosess eller når det er skifte i lagerbeholdningen? Vi tilbyr fire forskjellige størrelser på våre lager, slik at du kan velge den løsningen som passer deg best.

Bedriftens gode hjelper

Driver du butikk og er i en fase der du ikke har nok lagerplass? Kanskje er du i ferd med å etablere deg eller skal utvide, og dermed innser at du trenger mer lagringsplass. Ved å leie minilager hos Second Space binder du deg ikke over lengre tid, og kan hele tiden justere lagerplassen etter det faktiske behovet. Enkelt og meget praktisk. Du har tilgang til lageret fra klokken 05.00 til klokken 24.00 hver dag, og får enkelt adgang gjennom en egen app.

Liten, eller ganske stor?

Med Second Space sine fire forskjellige lagerstørrelser, har vi en løsning som passer alle. Du kan også velge å kombinere flere lagerplasser på samme sted – eller på ulike steder. Har butikken flere utsalgsstedet, kan det være greit med minilager på flere lokasjoner. Har du ikke et langvarig behov, er dette helt uproblematisk. Book for den perioden du ønsker, og forleng leieperioden ved behov. Vi stiller med lagerplassen – du bestemmer behovet.