Minilagerleie for et mer bærekraftig liv

Som en av de ledende minilageraktørene, forplikter Second Space seg til å jobbe med bærekraft. Vi har implementert flere tiltak for å redusere vår miljøpåvirkning, som komplementerer et mer bærekraftig liv for kunder og en mer bærekraftig industripraksis. Vår visjon er å være en ledende stemme innen bærekraftig forretningspraksis i bransjen.

Våre initiativ

Her er noen av de bærekraftige initiativene vi har implementert:

  • Energibesparelse

Vi har investert i energieffektiv LED-belysning i våre lagre, noe som betydelig reduserer energiforbruket. Videre har vi installert bevegelsessensorer som sikrer at belysning kun er aktivert når det er behov for det.

  • Gjenbruk av lokaler og materiale

Vi forplikter oss til å gjenbruke lokaler og materiale ved å konvertere gamle bygninger til minilager der det er mulig. På denne måten reduserer vi ikke bare avfallsmengden, men sørger også for ny funksjonalitet til eksisterende strukturer. Dette er i tråd med prinsippene om sirkulær økonomi.

  • Digitalisering

For å redusere papirforbruket og fremme en mer miljøvennlig drift, har vi implementert digitale løsninger. Dette inkluderer elektroniske kontrakter, fakturaer og kommunikasjonsplattformer. Ikke bare støtter dette våre bærekraftsmål, men øker også effektiviteten og forbedrer brukervennligheten for våre kunder.

  • Delingsøkonomi

Som en del av vår satsing på delingsøkonomien, tilbyr vi gratis lån av tilhengere ved flere av våre lokasjoner. Dette bidrar til å optimalisere ressursbruken og reduserer transportavstanden for våre kunder, i tillegg til å være en økonomisk besparelse.

  • Lokasjon og kollektivtransport

Vi legger vekt på å plassere våre lagre i områder med høy befolkningstetthet og gode forbindelser for kollektivtransport. Dette reduserer transportavstanden for våre kunder, og oppmuntrer også til bruk av mer miljøvennlige transportalternativer. Samlet bidrar dette til å minske vår samlede miljøpåvirkning.Second Space for et bærekraftig liv

Second Space setter bærekraft på agendaen, slik som mange av våre kunder allerede gjør. Vi erkjenner at vår innsats innen dette er en kontinuerlig reise, og vi fortsetter å utforske nye måter å redusere vår miljøpåvirkning på. Ved å fremme bærekraftig praksis håper vi også på å inspirere og lede andre aktører i bransjen mot en mer miljøfokusert fremtid.

Uansett om du trenger plass til vinterens aktiviteter, oppbevaring av hobbyrom eller kanskje ekstra lagring for dekk, skiboks og sykkel – hos Second Space har vi et minilager som passer for deg.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle