Oppbevar barnetøyet hos Second Space

Er det ikke helt avgjort enda om det blir videre familieforøkelse eller er det noe som er satt på vent en liten stund? Barneklær og utstyr er dyrt å kjøpe nytt, og det man allerede har er gjerne fortsatt fullt brukbart for nestemann. Problemet med å beholde det gamle er gjerne plassmangel – for det er både plasskrevende og upraktisk å oppbevare dette i hjemmet når det ikke er i bruk. Dette løser du enkelt med et minilager hos Second Space.

Helt uforpliktende
I motsetning til mange andre tilbydere av lagringsplass, er det hos Second Space helt uforpliktende å leie minilager. Du leier på månedsbasis, helt uten bindingstid. Det innebærer at du enkelt kan leie og kansellere ditt minilager. Det er i tillegg helt uproblematisk å hente ut det du trenger når enn du skulle ha bruk for det, ettersom våre avdelinger er åpne fra 05:00 til 24:00 hver eneste dag. Skulle du derfor plutselig låne bort barnesetet som er satt bort, kan du svippe innom nærmest døgnet rundt.

God plass og klima for oppbevaring
Ettersom vi tilbyr en rekke ulike størrelser, vil du kunne velge det lageret som best passer det plassbehovet du har. Skulle det vise seg å være enten for lite eller for stort, kan du oppgradere eller nedgradere uten problemer. Våre lagre har også selvsagt gode oppbevaringsforhold, slik at du ikke trenger uroe deg for frukt og mugg. Second Space minilagre er tempererte, i tillegg til å ha gode sikkerhetstiltak på plass. Å leie hos oss er dermed trygt og bekymringsfritt!

Book et minilager i dag
Vi har lagerplass i hele landet, og du kan enkelt finne ditt nærmeste minilager her på nettsiden. Du kan booke den plassen du trenger via nettsiden, og få tilgang på lagerplassen samme dag. Skulle du ha spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle