Oppbevaringsløsning når du venter på bolig

Er du blant de mange studenter som venter på bolig eller som rett og slett ikke har funnet noe som passer budsjett eller behov enda? Har sovesal eller venners sofaer blitt den beste løsningen enn så lenge? Da kjenner du nok på plassmangelen og også behovet for å ha litt flere eiendeler i umiddelbar nærhet. Med et Second Space minilager får du hverdagen din litt mer tilbake.

Utvidelse av sovesalen
Hos oss kan du velge mellom ulike størrelser på minilager. Det innebærer at du kan oppbevare alt fra klær og bøker til større møbler. Ønsker du å ta med mesteparten av flyttelasset slik at du er klar med en gang du finner leilighet, er det fullt mulig. Er du mer interessert i å oppbevare det mest essensielle, kan du velge et mindre minilager og jevnlig hente det du trenger. Våre lagre er åpne nesten døgnet rundt, fra 05:00 til 24:00, slik at du har rask og enkel tilgang til tingene dine nettopp når du har behov for det.

Lokasjoner der du er
Du finner våre minilagre primært i Oslo, men også andre steder i landet. I hovedstaden har vi blant annet lokasjoner på Grünerløkka og Skøyen, i tillegg til at du også finner oss i Stabekk, på Lysaker, Rud, Østerås, Hvalstad og i Drammen. Ellers har vi også minilager i Stavanger, Tromsø og Trondheim. Se en komplett liste med adresse og tilgjengelige størrelser her.

Enkelt og rimelig
Det kunne ikke blitt enklere å leie minilager hos oss. Du finner enkelt lokasjon og størrelse her på nettsiden, i tillegg til pris og avtale. Ettersom vi ikke operer med bindingstid, kan du enkelt si opp lagerplassen når du skulle få plass i kollektiv eller finner drømmeleiligheten. Ettersom vi har flere ulike prisklasser, kan du også velge det romslige alternativet som passer ditt behov og budsjett best.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle