På flyttefot? Lei et minilager på Majorstuen/Frogner

Er du i en flytteprosess vil du kanskje raskt oppdage at du hadde mer gjenstander og møbler enn du husket. Skal du flytte inn i en mindre bolig eller leilighet, kan det hende du har behov for et sted å plassere mye av inventaret – til du finner ut om det skal beholdes, kastes eller eventuelt gis bort. Har du ikke bod eller garasje, er det også vanskelig å finne noe sted å oppbevare f.eks. vinterdekkene. Et minilager, Majorstuen og Oslo ellers, er en god løsning dersom du har plassproblemer.

Lokasjon betyr noe

Velg et lager som er lett tilgjengelig. Da trenger du ikke planlegge i detalj dager i forveien når du skal hente ut eiendelene dine, for eksempel om du oppbevarer sportsutstyr i boden. Gjør lagerplassen til en utvidelse av ditt eget hjem. Med digitale nøkler har du umiddelbar tilgang til Second Space Homansbyens minilager, der lokalet er videoovervåket og koblet til alarm til enhver tid. Når du får en telefon kvelden i forveien om du har lyst til å bli med i bakken dagen etter, ja, da er det en smal sak å stikke innom lageret ditt for å hente skiene. Second Space er opptatt av brukervennlighet og enkel tilgang, og du vil ha tilgang på din lagerplass mellom klokken 05.00-24.00 hver dag.

Planlegg og organiser

Ja, det høres ut som en klisjé , men tenk på roteboden hjemme – vet du egentlig hva som ligger der og hvor? Det finnes enkle, gode grep du kan ta for å finne igjen det du trenger på lagerplassen din. Før du flytter inn hos oss, er det kanskje en idé å investere i gjennomsiktige kasser om du skal oppbevare småting. Da kan du enkelt se hva du har i kassene. Eventuelt kan du benytte deg av esker. Husk alltid å merke hva som er i hver eske ved bruk av pappesker, slik at du ikke behøver å romstere gjennom alt når du skal finne noe. Lagrer du et bord kan dette brukes som et slags improvisert hyllesystem, der du plasserer eskene oppå. Vær kreativ, og utnytt plassen til det ytterste.

Hvem er Second Space minilager Homansbyen for?

Alle som trenger en plass til gjenstandene sine – enten de er i en flytteprosess eller trenger en smart løsning på plassmangel i en travel hverdag. Vi tilbyr lagerplass til private og bedrifter, for de små og de store lagringsbehovene. Second Space Homansbyen ligger sentralt, er alltid tilgjengelig og er utstyrt med alarm. Vi tilbyr lagerrom i ulike størrelser, alt fra de minste løsningene (som rommer omlag 1-2.5 m2) til større løsninger på 6-9 m2. Det fine er at du ikke betaler for mer plass enn det du trenger, og hos oss får du trygg lagring med lagerplass i lokale som er koblet til alarm hele døgnet. Oppbevar sportsutstyr, møbler og innbo, vinter- eller sommergarderoben og kanskje syklene – du bestemmer!

Få tilgang til minilager (Majorstuen og ellers i Norge) nesten hele døgnet, året rundt, med Second Space!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle