Råd og tips for den krevende flytteprosessen

Flytting krever organisering, pakking, sortering, prioritering og plassering. Hva skal tas vare på, hva kan gå og hva kan med fordel plasseres på lager frem til man vet hvordan den nye boligen skal møbleres. Med et minilager kan du få ro og plass til å planlegge funksjonelle løsninger for det nye hjemmet. Dessuten får du plassen du trenger til å ta gode bilder til boligprospektet når du skal selge. Her følger noen tips så du kan unngå vanlige feil i en flytteprosess som fører til unødige kostnader.

Pakk riktig og hensiktsmessig

Esker er praktiske både for stabling og plassering under en flytteprosess. I en solid flytteeske kan du benytte alt fra bobleplast til avispapir for å beskytte det som kan knuses, og det blir enkelt å stable boksene i etterkant. På den måten kan du fylle opp flyttebilen, lagerrommet og garasjen med esker på en effektiv og plassbesparende måte. Invester alltid i flytteesker av god kvalitet. Rimelige alternativer tåler ikke like mye og du må som regel bruke tejp for å sikre dem.
Skriv videre tydelig hva som er i esken og gjerne hvilket rom de tilhører. Dette gjør oppakking og lagring mye enklere. Pass på at du plasserer det tyngste nederst, og lettere gjenstander på toppen av esken.

Ikke pakk ned det mest nødvendige

Dette høres kanskje ut som en selvfølge, men går fort i glemmeboken når du pakker. Vent til siste sekund med de nødvendige hverdagstingene, slik som sengetøy, kjøkkenutstyr, toalettsaker, ladere og medisinskap. Hold av denne jobben til slutt, slik at du enkelt får pakket dette ut igjen først. Det du vet du ikke kommer til å trenge umiddelbart kan du plassere rett på minilager, så kan du forholde deg til disse tingene når du er godt installert i ditt nye hjem.

Uansett om du trenger lager i en måned eller et år – Second Space har plassen du mangler og fleksibiliteten du trenger. Og du, visste du at Second Space Fornebu selger høykvalitets flyttesker? Disse kan også ordnes til andre lokasjoner - ta kontakt med oss så hjelper vi deg!