Våre lagerstørrelser – en guide til våre ulike lagre

Second Space har flere forskjellige størrelser av lagerplass, som vi har delt inn i fire ulike kategorier for å gjøre det enkelt og oversiktlig for våre kunder. Husk samtidig at ikke alle våre lagre tilbyr de samme lagerstørrelsene, og vi anbefaler deg derfor å undersøke dette her på nettsiden.

Ulike størrelser for alle behov

  • Small Space: Dette er vår minste lagringsplass, som rommer mellom 0.5 m2 til 2.5 m2. Dette kan sammenliknes med et stort skap eller en liten bod, og passer for deg som bare trenger litt ekstra plass. Her kan du plassere bildekk, sportsutstyr eller kanskje noen esker med vinylplater. Dette er et godt og rimelig alternativ når man trenger litt mindre lagringsplass, fra kr 299 i måneden.
  • Medium Space: Dette lageret kan sammenlignes med en kjellerbod, og strekker seg fra 3 m2 til 5 m2. Her får du blant annet plassert flytteboksene med alt du ikke fikk plass til i den nye leiligheten. Som med våre andre tilbud kan plassen benyttes både midlertidig eller over lengre tid, og har en månedlig kostnad fra kr 749.
  • Large Space: Velkommen til en romslig plassløsning for lagring, i våre lagerrom som måler mellom 6 m2 til 9 m2. I størrelse tilsvarer dette det typiske baderommet i norske hjem. Her har du plassen du trenger til å blant annet sette vekk møbler du ikke lenger har plass til hjemme. Disse bodene koster fra kr 1 449 per måned.
  • Mega Space: Her har du, som navnet tilsier, meget god plass til både det ene og det andre. Disse arealene spenner mellom 10 m2 til hele 48 m2. Med andre ord – her kan du oppbevare et helt lager tilhørende nettbutikken, verktøy til håndverkerfirmaet eller kanskje et stort flyttelass. En ettroms i Oslo ligger ofte på rundt 25 m2, så her har du nok av plass å gå på. Behovet er det du som definerer – vi stiller med plassen. Fra kr 2 149 per måned.

Lurer du på om vi har den størrelsen du trenger eller hvor du kan finne nærmeste Second Space minilager? Drammen , Stor-Oslo og Tromsø er blant våre nåværende plasseringer – men vi utvider stadig. Her på nettsiden finner du mye informasjon, men ta kontakt dersom du skulle lure på noe.


Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle