Trygg med rett forsikring

Vi sikrer dine verdier!

Vi hjelper deg med forsikring. Alle våre leieavtaler krever sikring av verdier. Om du ikke allerede kan dokumentere en forsikringsavtale har vi forhandlet frem særdeles gode avtaler for deg og dine verdier.

Husk, det er viktig at du ikke oppbevarer gjenstander med høyere verdi enn du er forsikret for. Dersom du er underforsikret og et uhell skulle inntreffe, vil erstatningssummen i et eventuelt forsikringsoppgjør være vesentlig lavere enn hva som har gått tapt.

Som kunde hos Second Space plikter du å fullforsikre eiendelene du lagrer hos oss. Dersom du har egen forsikring som dekker ekstern lagring, må du laste opp dokumentasjon på dette senest to uker etter bestillingsdato. Da vil vi avslutte forsikringen og tilbakebetale det du har blitt belastet. Dette gjør du enkelt via mine sider.

Priser og sikring av verdier

Vi tilbyr følgende forsikringsavtaler:

Dekningssum

Pris per måned

50 000 kr

99 kr

150 000 kr

149 kr

300 000 kr

199 kr


Trenger du hjelp?
Ta kontakt så bistår vi med samarbeidspartnere i prosessen med å pakke ned, flytte og lage dine ting trygt, enkelt og rimelig.

Våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg og besvare dine spørsmål på hello@secondspace.no

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle