Løren Torg - Lørenveien 37

Lørenveien 37

Fleksible lokaler med god parkeringsdekning til leie: 400 - 7.000 m2

Lørenveien 37 består av to bygg, en eldre og en nyere del, med hvert sitt inngangsparti. Felles kantineområde/bespisning på bakkeplan i den eldre delen. Det er mulighet for å bevege seg sømløst mellom byggene, noe som bidrar til stor fleksibilitet for leietaker. Lokalene kan tilpasses selskaper i alle størrelser, enten du ønsker å leie deler av en etasje, en hel etasje eller flere. På taket finner du en felles takterrasse i tilknytning til møteromssenter og sosial sone, med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Takterrassen og møterommene har enkel adkomst via heis og trapp.

Lørenveien 37 ligger sentralt plassert på Løren Torg, i et trivelig nærområde med gangavstand til et rikt service-, kultur- og rekreasjonstilbud. Her har man en unik eksponeringsmulighet, da byggene er tett på torget og godt synlig for forbipasserende. I tillegg ligger eiendommen svært tilgjengelig til, med enkel adkomst både med kollektivtransport og bil

Få veiledning for din bedrift

Kontakt oss for å få mer informasjon om våre lagerløsninger for bedrifter. Vi hjelper deg med å finne den perfekte løsningen for ditt behov.
Meldingen er sendt
Feil. Prøv igjen.