Enkel lagring for bedrifter

Våre lager passer både for private og bedriftskunder. Tilgangen er like enkel for bedrifter som for enkeltpersoner!

Fleksibelt og trygg lagring for din bedrift

Du kan ha “peace of mind” ved å vite at dine verdifulle eiendeler er trygge når de oppbevares i våre rene og tempererte høysikkerhets lager utstyrt med adgangskontroll og kameraovervåkning.
Våre minilager er tilgjengelig fra klokken 05:00 til 24:00 hver dag, slik at du har tilgang på dine ting når enn du måtte trenge dem.

Gjør space for dine verdifulle kvadratmeter

Har du eksepsjonelt store lagringsbehov? Ingen bekymringer! Hos Second Space tilbyr vi store lagerrom på mange steder slik at det vil være en kort vei til dine ting. Perfekt for både små og store bedrifter med forskjellige lagringsbehov!

Lås opp ditt minilager med et tap!

Med JustIN Mobile nøkkelapp, vil du alltid ha nøkkelen tilgjengelig. Du kan enkelt låse deg inn og ut av lageret ditt når som helst mellom kl. 05:00 og 24:00, hele året!

Lei bedriftslager i dag!

Kontakt oss i dag for å leie lagerplass for din virksomhet. Vår profesjonelle kundeservice svarer gjerne på alle spørsmål du har og hjelper deg med å finne den perfekte lagringsløsningen for ditt behov.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle