Airbnb: Sikker oppbevaring av personlige eiendeler

Har du lekt med tanken om korttidsutleie av boligen din, eksempelvis via Airbnb, men føler at det er for mye rot som står i veien? Eller er du kanskje urolig for oppbevaring av personlige eiendeler i egen leilighet mens du ikke selv er der? Det er nettopp her et minilager hos Second Space kommer inn i bildet.

Oppbevaring av personlige eiendeler

Hos Second Space tilbyr vi trygge og pålitelige minilagerløsninger som kan være redningen for deg som vil leie ut boligen din i kortere (eller lengre) perioder.

Ved å bruke et minilager hos oss, kan du enkelt flytte unna alle tingene du ikke ønsker å ha i boligen mens den er utleid. Tenk deg hvor mye mer attraktiv den vil være for potensielle leietakere når de får oppleve et ryddig hjem, uten for mye unødig dilldall. Du slipper også bekymringen for at tingene dine blir berørt eller skadet, og kan dermed slappe mer av.

Hva med oppbevaring av verdigjenstander?
Det er absolutt en fordel å plassere ting av relativ høy verdi på minilager når du skal leie ut boligen. Våre minilagre er sikre og trygge, og er utstyrt med moderne sikkerhetsteknologi og overvåkning døgnet rundt. Du kan altså være sikker på at dine eiendeler blir godt ivaretatt under hele leieperioden.

Merk samtidig at vi ikke anbefaler å oppbevare verdisaker av særdeles høy verdi, som f. eks Rolex- eller smykkesamlingen, penger eller gullbarrer på minilager. For smart oppbevaring av smykker og andre gjenstander av høy verdi, er bruk av sikkerhetsskap eller safe mer og mer vanlig.

Utforsk mulighetene i dag

Har du behov for minilager? Vi hjelper deg med å finne den beste lagringsløsningen for deg og sørger for at dine eiendeler er trygge og godt ivaretatt. Vi tilbyr også fleksible leieavtaler, slik at du kan tilpasse leieperioden etter lengden på utleie av boligen din. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat eller besøk vår nettside for mer informasjon.

Bruk Second Space minilager og gjør utleieopplevelsen din enklere, tryggere og mer attraktiv for potensielle leietakere. Vi tar vare på tingene dine, slik at du kan fokusere på noe annet.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle