Bli kjent med Second Space

Nå lanserer vi Second Space, et nytt fullservice minilager - for deg som vil gjøre plass til livet!

Hvem er Second Space?

Second Space ble grunnlagt i 2020. Med Ferncliff TIH og Daimyo på eiersiden, samt en administrasjon med til sammen over 40 års erfaring fra bransjen, har vi store ambisjoner og planer for fremtiden.

På kort tid har vi opparbeidet oss en eiendomsportefølje på hele 80 000 kvadratmeter, fordelt på 15 eiendommer. Gjennom fokus på hyggelige og rene lokaler, høyteknologiske, moderne løsninger og god kundeservice ønsker vi å gi deg en fantastisk opplevelse hver gang du besøker et av våre lager.

Hvorfor Second Space

Det sies at et ryddig hjem reduserer stress, gir oversikt, overskudd og harmoni i livet og hverdagen. Allikevel er det mange som synes det er vanskelig å få til. Derfor finnes Second Space minilager. Vi skal hjelpe deg å finne ro og balanse i hjemmet ditt. Vi skal gi deg muligheten til å sortere, organisere og lagre de tingene du sjeldent benytter, men aldri vil være foruten.

Slik kommer du i gang

Minilager er for alle. Uansett om du er på flyttefot, vil ha et sted å sette sportsutstyret, eller bare trenger litt ekstra plass, sørger vi for at dine eiendeler er trygt oppbevart, slik at du kan bruke tiden din på det som er viktig for deg.
Så hva enn livet har å by på for deg, så er vi her til å hjelpe deg til å gjøre plass til livet!