Åpenhetsloven

Loven har som mål å sikre at bedrifter respekterer grunnleggende menneskerettigheter og opprettholder anstendige arbeidsforhold hos sine forretningspartnere og i sine leverandørkjeder.

Loven pålegger bedrifter å gjennomføre og rapportere om aktsomhetsvurderinger. Dette innebærer at virksomheter må identifisere mulige negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i produksjon og leverandørkjeder, iverksette tiltak for forbedring, følge opp disse tiltakene og rapportere om resultatene.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle