Benytt minilager til verdisakene – og arvegodset

Stadig flere oppdager at det å leie ut huset, leiligheten eller hytta er en fin mulighet for å tjene noen ekstra kroner. Airbnb gjør at du kan tjene penger mens du er bortreist på ferie og ikke benytter plassen uansett. Det å leie ut stedet du bor, eller fritidseiendommen, er for mange også forbundet med en viss risiko når det kommer til hva som faktisk befinner seg av møbler, eiendeler og inventar i boligen. Det er ikke like morsomt å låne ut en leilighet med amerikakisten fra oldemor eller det nyinnkjøpte stereoanlegget i stuen – når du ikke helt vet om det vil bli godt ivaretatt.

Enkel lagring akkurat så lenge du trenger

For mange er Airbnb en sesongbeskjeftigelse, og det er derfor begrenset hvor ofte du trenger å rydde unna det du ikke vil at andre skal kunne ødelegge. Kjøkkenutstyret fra IKEA lar du kanskje ligge, mens sølvtøyet dere fikk i bryllupsgave frister nok ikke like mye å låne ut. Med et minilager leier du akkurat så mye plass du trenger til det du vil ta ekstra godt vare på. Lei lagerplass til et par esker med verdisaker, eller litt større plass for å oppbevare amerikakisten og terrengsykkelen du nettopp investerte i. Betal for plassen du faktisk trenger uten bindingstid. Skal du være en måned, fire eller seks? Book kun de månedene du har behov for. Skulle du bli borte lenger enn planlagt, er det ikke noe i veien for å forlenge leieperioden.

Finn plass til det du ønsker

Second Space finner du flere steder i Norge, og alle våre lokaler er enkelt tilgjengelige gjennom digitale adgangsløsninger. På den måten er du ikke avhengig av å finne fram en nøkkel som du kanskje har rotet bort når du trenger noe fra minilageret. Arvegodset (såfremt det ikke er smykker eller penger) slipper å havne til salgs på finn.no og du kan leie ut leiligheten som betaler for den herlige sydenturen. Enkelt, effektivt og trygt. Book minilager hos oss i dag!