En lettere hverdag med nytt minilager i Trondheim

Dagen er endelig her! Vi har nå gleden av å kunne tilby alle kjære trøndere tilgang til byens nyeste Second Space minilager. Her finner du oppbevaring tilpasset ethvert behov; privat eller bedrift, stort, eller smått. Alt fra et fremtidig varelager til eskene med minner og gamle bøker du gjerne vil beholde fram til du får råd til noe større. Vi kan ta vare på alt dette for deg uten at du må betale skjorta.

Vi dekker dine behov

Vi i Second Space vet hvordan det er når plassen ikke helt strekker til. Det er svært dyrt å bo i de store byene i Norge, og det koster å leie attraktive og sentrale næringseiendommer. Og la oss være helt ærlige; de færreste av oss klarer å holde hjemmene våre striglet som om vi til enhver tid skulle arrangere visning. Vi kjenner behovet og vi har løsningen for deg.

Med Second Space sitt nye minilager på Tunga, bare noen steinkast fra Trondheim sentrum, kan du lagre tingene dine trygt, rent og ikke minst svært rimelig. Vi tilbyr ulike lagerløsninger med en rekke ulike størrelser; alt fra små rom på mellom 0.5 og 2.5 kvadratmeter til særdeles store lagre på opptil 20 kvadratmeter. Selvsagt har vi også en løsning klar for alle slags behov mellom disse to ytterpunktene.

Få et godt åpningstilbud i dag

Hos oss finner du priser fra 299,- per måned og ofte gode åpningstilbud. Bruk våre nettsider til å beregne hvor stor plass du trenger. Du kan også ringe eller sende oss en kjapp e-post om du skulle ha spørsmål. Bestiller du minilager på nettet i dag, kan du få tilgang til ditt «Second Space» i løpet av minutter. Du vil ikke angre!


Med Second Space får du mer plass til livet!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle