Litt trangt om plassen? Second Space vet råd

Vi lever i en tid der det ikke er uvanlig å ha mye. Mye utstyr, mye klær og generelt mye ting. Noen ganger kan det bli så mye at vi mister litt oversikten, og leter etter det vi ikke husker hvor er. Andre ganger har vi rett og slett ikke nok plass, og tyr til løsninger som ikke er helt optimale. Det finnes noen gode råd for hvordan du får mest mulig ut av den plassen du har, og skulle du trenge litt ekstra leveplass kan Second Space hjelpe deg med det.

Trenger du det?

Har du sett Marie Kondo på Netflix? Det aller første tipset går nemlig ut på å sjekke om du egentlig trenger det du har - når brukte du det sist? Når du går gjennom det du eier, får du også oversikt over hva som faktisk er der. På den måten unngår du å kjøpe noe fordi du ikke finner det tidsnok eller glemte at du allerede hadde det. Ta for deg et rom av gangen, og doner det du eventuelt ikke trenger. Det du trenger kan med fordel organiseres etter bruk, og oppbevares sammen i plastbeholdere eller kurver. Da finner du det du leter etter enkelt og raskt.

Plassering og høyde

Det du bruker ofte, bør oppbevares der du får tak i det. Det høres så lett ut, men er ikke fullt like enkelt å gjennomføre i praksis. Benytt de øverste hyllene til vinterklærne om sommeren, og flytt vintertøyet ned når kulda kommer og sommerhatten kan flyttes opp. Når du skal optimere plassen på de lagringsområdene du har, bør du måle opp nøye og kjøpe oppbevaringsbokser for lagring basert på disse målene.

Lagerplass utenfor hjemmet

Noen ganger innser man at det rett og slett ikke blir plass til alt. Da kan et minilager være det som gjør livet litt enklere. Hos Second Space er vi ute etter å tilpasse oss etter kunden, ved å tilby forskjellige størrelser av lagerplass. Oslo og omegn er området hvor du vil finne majoriteten av våre minilagre, men vi utvider stadig. Sjekk våre nettsider for fullstendig oversikt.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle