Har bedriften behov for ekstra plass?

Second Space tilbyr ikke bare minilager i ulike størrelser til privatpersoner, vi rekker også ut en hjelpende hånd til bedrifter med plassmangel. Mange foretakseiere blir overrasket over hvor mye de faktisk får plass til i et minilager, som vi tilbyr i størrelser opp til 30m2. På flere lokasjoner har vi også større areal enn annonsert til utleie, samt utleie av kontorplass, for bedrifter med behov for enda mer lagringsplass.

Lagerplass for større behov

Minilager hos Second Space finnes som regel i størrelser opp til 48m2. Dette er gjerne mer enn nok plass for privatpersoner, men for bedrifter kan det bli i det minste laget. Flere av våre større lokasjoner har derfor mulighet til å tilpasse arealomfanget. Dette er altså et tilbud rettet mot bedrifter med et stort behov for lagringsplass. Leier du lagerplass for din bedrift gjennom Second Space, er du sikret en ren, tørr og temperert lagringsplass som skreddersys etter bedriftsbehovene. Du vil få lagertilgang hver eneste dag mellom kl. 05 og 24, og lagerlokalene er selvsagt alarmerte, videoovervåket og med adgangskontroll.

Hva kan lagres?

Hos oss er det få begrensninger når det kommer til hva som kan lagres. Skal kontoret pusses opp, kan alt av inventar settes hos oss. Er det behov for ekstra plass for lagerbeholdningen, verktøy, materialer, utstyr og andre varer? Såfremt det ikke er matvarer, ulovlige gjenstander, eksplosiver og farlige kjemikalier eller brannfarlig væske (som bensin) som skal lagres, kan dette plasseres hos oss.

Kontorplass
Ettersom vi i bygger i faser, vil vi på større lokasjoner som regel også ha ledige kontorarealer. Dette er tilfellet på blant annet Rud og Holtet 45. Hva spesifikt kan vi tilby? Ved noen lokasjoner har vi ledige lokaler i hele etasjer. Dersom disse er innredet som kontor, kan du leie disse som de er. De kan også tilpasses om det er behov for mindre plass. Slike etasjer inneholder også ofte kjøkken/spiserom, møterom og resepsjon. På Holtet 45 har vi i tillegg kontorfellesskap med ledig plass til alle dine ansatte. Ønsker du et par eksempler, kan du ta en titt på næringslokalene på Rud/Vøyenenga og kontor- og lagerlokalene i Tromsø. Ellers har vi fortløpende andre ledige lokaler som du vil finne mer informasjon om her.

For oss er alle bedrifter like viktige, uansett om det er snakk om én eller titalls ansatte. Ønsker du mer informasjon, ring 455 05 800. For tilpassede løsninger for bedrifter, ta kontakt med bedriftsansvarlige på telefon 45 470 718 eller på e-post markus@secondspace.no.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle