Høsten – den perfekte årstid for litt opprydding

Uansett om du bor i en liten studioleilighet, en enebolig med plass til storfamilien eller deler rom med flere i et kollektiv – så er du sikkert kjent med fenomenet ting. Ting til kjøkkenet, ting til stuen, ting til ballidretten og ting til skolen. Noen ganger trenger du utstyr til favoritthobbyen hele året, andre ganger kan golfutstyret hvile til sesongen er i gang igjen. Sykkelen til eldstemann er synd å kvitte seg med, men lillesøster er ikke helt klar til å sette av gårde uten støttehjul enda.

Lagre vekk for sesongen

Benytt årstiden som kommer til å ta en opprydding i huset eller leiligheten. Lag deg et ryddesystem med det som kan gå, det du er usikker på og det du vet det er noen måneder til du trenger igjen – for eksempel de 15 badelekene du vet vil bli spurt om igjen til neste år. Lei et minilager hos Second Space tilpasset akkurat ditt behov, og skap bedre plass til å leve. Da slipper du å snuble i rulleskøytene i gangen og kan også ta vare på det du egentlig ikke ønsker å kvitte deg med, men ikke har plass til.

En prosess for sortering

Mange av oss har mye. Ting vi kanskje kan trenge igjen, som minner om ferien for 20 år siden eller gjenstander fra bestemor som du ikke helt vet hvor du skal gjøre av. Det kan være vanskelig å bestemme seg for nøyaktig når det er tid for å gi slipp på dette. Noen ganger venter man kanskje på å få litt bedre plass, før den symaskinen fra 1901 kan få en prydeplass i storstuen. Med et minilager kan du få bedre plass hjemme, samtidig som du vet at tingene er godt ivaretatt frem til du finner ut hva du skal gjøre med det. Book lagerplass hos oss i dag!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle