Lagerløsninger for organisasjonen og idrettslaget

Dugnad er ett ord vi er godt kjent med, enten man er del av et borettslag, en idrettsforening eller kanskje en frivillig organisasjon. Noen ganger er det vaffelsteking, andre ganger er det å stå på stand for å verve nye medlemmer. Synlighet krever gjerne store bannere, plakater, brosjyrer og annet materiale som kan være kronglete å oppbevare. Hvordan sørge for at flere får enkel tilgang til det samme utstyret uten å måtte koordinere fram og tilbake i det uendelige? Løsningen er minilager.

Minilager for oppbevaring av det meste

Oppbevar fotballer, sportsutstyr, bannere, brosjyrer, sammenleggbare bord, penner og annet materiell på en plass som alle enkelt kan få tilgang til. Velg en lokasjon, for eksempel et minilager i Bærum, der du enkelt kommer til med bil. Second Space har lagerplass over hele landet, og vi utvider stadig. Med en digital app som gir tilgang til lageret er det enkelt å gi flere personer muligheten til å ta ansvar, slik at det ikke alltid er èn person som står for alt. Dere kan velge et lite eller mellomstort lager, eller et som rommer litt mer. Det fine med å leie lagerplass hos Second Space er at dere enkelt kan oppgradere eller nedgradere lagerplassen etter hvert som behovet endrer seg. Betal kun for det dere trenger.

Hvor mye plass – og hvor lenge?

Det er fullstendig opp til dere å avgjøre hvor mye plass dere trenger - og hvor lenge dere ønsker å leie. Vi i Second Space vet at behov kan endres raskt, og vi har ingen bindingstid. Du kan også få tilgang til lageret samme dag som behovet oppstår. Skulle lagringsplassen bli overflødig er det enkelt å avbestille. Et minilager gir den friheten du trenger, slik at organisasjonen eller idrettslaget heller kan bruke tid på andre ting enn logistikk. Da blir det mer tid til dugnad.


Bestill Second Space lagerleie. Bærum, Tromsø, Stavanger og Oslo er bare noen av stedene hvor du finner oss.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle