Lagerleie Bærum – Gjør plass til familieliv, lek og moro

Vi har valgt å kalle våre lagre for Second Space. Hvorfor? Fordi det er akkurat det vi tilbyr; et sekundært rom for alle eiendeler, butikkinventar og annet du rett og slett ikke har plass til. - Som kunde kan du enkelt og raskt få tilgang til et minilager gjennom booking via vår hjemmeside. Etter fullført booking laster du ned appen JustIN Mobile, og etter et par minutter kan du begynne å bruke din lagerplass. Det skal være like enkelt å komme inn her hos oss som i ditt eget hjem. Second Space holder derfor åpent 365 dager i året, og du har tilgang på lageret mellom klokken 05:00 hver morgen og fram til midnatt hver eneste dag. Det burde gi nok fleksibilitet til at du kan legge opp dagen slik du ønsker, uten å være avhengig av andre for å få tilgang til lageret.

Hvorfor minilager?

Second Space på Rud og Grini i Bærum er bare to av våre mange lagre rundt om i Norge der du kan plassere dine eller bedriftens eiendeler, i et eller flere rom du selv styrer tilgangen til innenfor åpningstiden. Det kan være mange forskjellige grunner til at det er behov for eller ønske om ekstra lagringsplass. Kanskje har du behov for å bytte dekk og ikke ønsker å la sommerdekkene stå på dekkhotell? Kanskje skal du flytte sammen med noen, og oppdager at summen av eiendelene blir større enn faktisk plass? Eller kanskje den nye kleskolleksjonen til butikken kom for tidlig og det er akutt mangel på lagringsplass? Da kan det være et godt alternativ å plassere tingene på et lager for en stund. Uansett hva grunnen er – vi står for lagerplassen, både for private og bedrifter. Vi tilbyr både stor og liten lagerplass, i Bærum, Oslo og omegn. Og husk, vi har ingen skjulte kostnader - det du får oppgitt er det du betaler!

Plass til det du er glad i

Vintersport, vannsport eller dilla på sykkel? Kanskje alle sammen? Med et lager kan du ta godt vare på utstyret ditt mens det ikke er i bruk. Invester i tempererte lagerboder, så trenger du ikke bekymre deg for overvintringen og eventuelle fuktige lagringsplasser. Bruk også lageret som drive-in, bytt ut det som er aktuelt for sesongen, og bruk minst mulig tid på å organisere og planlegge.

Second Space har plassen du mangler; velkommen til vårt lager (Bærum og ellers i landet)!


Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle