Lagring av bil-, båt- og fritidsutstyr på minilager

Sommeren er sesongen for båtliv og sjøvann, men dessverre er denne årstiden tidsbegrenset. Når høsten kommer og vinteren står for døren ønsker mange å oppbevare utstyr til båten på et trygt og tørt sted, utstyr som gjerne tar mye plass. Med et minilager hos Second Space kan du lagre alt du ikke har plass til hjemme, og vil kun betale for den perioden du har et lagringsbehov. Det samme gjelder bilen, uansett om du skal lagre et sett med dekk eller de felgene som kostet litt mer enn du hadde planlagt - og som egner seg best i sommersesongen. Second Space har plassen du trenger.

Sesongbaserte aktiviteter

Fritidsutstyr kan også ta mye plass – og plassmangel er ikke akkurat kjent for å lette på stemningen hjemme. Dette er gjerne plass som helst skulle vært brukt til noe annet enn vannskiene eller terrengsykkelen. For å sikre husfreden, og mer plass til å leve, kan du trygt flytte utstyret inn i et minilager hos oss. Skulle du ha bruk for det igjen, om det så er om noen uker eller måneder, er det enkelt å få tilgang til lagerplassen gjennom vår mobile app. Da kan det bli litt hyggeligere hjemme, og du kan være trygg på at vannskiene er i like god stand til neste år. Det må vel kunne omtales som en vinn – vinn situasjon?

Uforpliktende og enkelt

Hvorfor burde du leie hos oss? Ingen bindingstid, og ingen skjulte gebyrer. Hos Second Space betaler du for akkurat den plassen du ønsker. Skulle noen på hjemmebane mene at salg av utstyret er eminent, kan en lagerplass til og med gi rom for ettertanke (og kjøpe deg litt tid til å komme opp med noen gode argumenter for å beholde utstyret). Du får enkelt tilgang til lagerplassen via en app, og har tilgang store deler av døgnet. Du kan få tilgang til lageret samme dag som behovet oppstår. Enkelt, praktisk og rimelig. Kontakt Second Space i dag så finner vi den plassen du trenger for å gjøre livet litt mer behagelig.

Ikke vent med å booke minilager - Tromsø, Oslo, Drammen og Stavanger er bare noen steder du finner oss.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle