Lager Majorstuen: For deg som har et lagringsbehov

Hos oss har du umiddelbar tilgang på eiendelene du ikke har plass til å oppbevare hjemme. Velger du Second Space er det altså kort vei til skiutstyret, sykkelen og dine andre eiendeler. Vi tilbyr lagerboder i ulike størrelser, slik at boden kan romme alt fra bysykkelen som (allikevel) ikke var så god å sykle på snø og is med, til sykkelentusiastens sykkelsamling. Vi sikrer trygg lagring av dine eiendeler, enten det gjelder møbler og innbo, sportsutstyr eller hobbyen som det ikke er plass til i to-romsen på Majorstuen. Drømmer du om et lager som er åpent nesten hele døgnet? Vi kan hjelpe. Våre lagre er tilgjengelige for leietagere mellom klokken 05.00 til 24.00, hver eneste dag.

Sikkert og trygt

Det skal være trygt å benytte seg av våre lagre. Derfor sørger vi for at lokalet er sikret med alarm hele døgnet, slik at du kan være sikker på at dine eiendeler er trygge til enhver tid. Du har tilgang på ditt lagerrom mellom klokken 05.00 og 24.00 hver dag, som gjør det enkelt for deg å planlegge henting og levering. Du er ikke avhengig av at noen skal sitte parat og ta deg imot, men får enkelt tilgang via nøkkelappen JustIn Mobile, med digitale nøkler. Private og bedrifter, store eller små lagerrom – Second Space har et lager som passer alle formål.

Der du bor

Det finnes en rekke muligheter for lagerrom og oppbevaring utenfor byen. Det kan være praktisk for mange, men om man bor og lever i Oslo er det ofte nødvendig å ha lagerplassen nær egen adresse. Second Space vet hvor viktig det er å ha umiddelbar tilgang på det man trenger, slik at man fortsatt kan være spontan, og ikke trenge å detaljplanlegge utflukter. Det kan være en hindring å ikke få tak i slalåmskiene når man skal ut på en uplanlagt tur og skyssen plutselig befinner seg utenfor. Er lageret ikke langt unna, blir det mulig å si ja, uten omveier og nøye planlegging av logistikken på forhånd. Vi sørger for at plassen er videoovervåket og koblet til alarm – du sørger for å velge det lageret som ligger nærmest deg.

Hvorfor Second Space?

Ikke betal for mer enn du trenger. Få tilgang til lager (Majorstuen og ellers i Norge) nesten hele døgnet – året rundt. Og best av alt: finn et lager i nærheten av deg, slik at du har umiddelbar tilgang til tingene dine. Et lager skal være som en utvidelse av den plassen du allerede har, ikke en ubeleilig omvei som må planlegges. Second Space utvider stadig sine lokaler, slik at du vil kunne finne ledig lagerplass enda nærmere hjemmet ditt.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle