Frigi kostbar lagringsplass hjemme.

Det kjennes godt å rydde mer plass til livet!

Mange tenker kanskje at minilager kun er for personer som enten lider av samlemani eller er på flyttefot, men minilager kan være en god løsning i en rekke forskjellige situasjoner.

Stadig flere mennesker bor i storbyer, med trange leiligheter og begrensede muligheter for lagring på loft eller kjeller. Da kan et minilager være en super løsning for å få mer plass hjemme. Sesongtilhørende ting som skisko og vinterjakker tar ofte opp dyrebar plass i leiligheten. Ved å rydde unna dette får du et ryddigere og mer harmonisk hjem.

Per mars 2021 er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen i Oslo på hele 80 992 kr. Kvadratmeterprisen for å leie et minilager er adskillig lavere og hos oss kan du leie minilager fra rett i overkant av 300 kr/mnd litt avhengig av løsning.

For mange vil det derfor være lurt å unngå å bruke plassen hjemme til å oppbevare ting som man sjelden har bruk for, og heller plassere dette på minilager. Har du for eksempel en innvendig bod i boligen, kan det være gunstig å heller benytte plassen som boareal. På denne måten får du mest mulig ut av din bolig.

Studenter reiser ofte hjem i sommerferien. Da er det ikke ønskelig å måtte betale leie for en leilighet man ikke bruker. Ved å leie et minilager trenger man ikke å flytte tingene sine hjem til foreldrene sine, og man sparer både tid og penger.

Å leie et minilager er en investering i indre ro og velvære. Bruk heller plassen i boligen til å skape et pent, ryddig, og hyggelig hjem!

Gjør plass til livet!

Når orden er viktig

Vi vet at dine eiendeler er viktige for deg.

Det er enkelt å bestille og ta i bruk et minilager hos oss. Selvbetjening betyr at du kan utføre flytteprosessen i ditt eget tempo, og organisere ditt lagerrom akkurat slik du selv ønsker. Våre minilager er tilgjengelige fra klokken 05:00 til 24:00 hver dag, slik at du har tilgang på dine ting når du trenger dem.

Våre flinke kundebehandlere står klare til å hjelpe deg og besvare dine spørsmål, og via mine sider har du full oversikt over ditt leieforhold.