Frigi kostbar lagringsplass hjemme.

Det kjennes godt å rydde mer plass til livet!

Mange tenker kanskje at minilager kun er for personer som enten lider av samlemani eller er på flyttefot, men minilager kan være en god løsning i en rekke forskjellige situasjoner.

Stadig flere mennesker bor i storbyer, med trange leiligheter og begrensede muligheter for lagring på loft eller kjeller. Da kan et minilager være en super løsning for å få mer plass hjemme. Sesongtilhørende ting som skisko og vinterjakker tar ofte opp dyrebar plass i leiligheten. Ved å rydde unna dette får du et ryddigere og mer harmonisk hjem.

Per mars 2021 er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen i Oslo på hele 80 992 kr. Kvadratmeterprisen for å leie et minilager er adskillig lavere og hos oss kan du leie minilager fra rett i overkant av 300 kr/mnd litt avhengig av løsning.

For mange vil det derfor være lurt å unngå å bruke plassen hjemme til å oppbevare ting som man sjelden har bruk for, og heller plassere dette på minilager. Har du for eksempel en innvendig bod i boligen, kan det være gunstig å heller benytte plassen som boareal. På denne måten får du mest mulig ut av din bolig.

Studenter reiser ofte hjem i sommerferien. Da er det ikke ønskelig å måtte betale leie for en leilighet man ikke bruker. Ved å leie et minilager trenger man ikke å flytte tingene sine hjem til foreldrene sine, og man sparer både tid og penger.

Å leie et minilager er en investering i indre ro og velvære. Bruk heller plassen i boligen til å skape et pent, ryddig, og hyggelig hjem!

Gjør plass til livet!

Når orden er viktig

Vi vet at dine eiendeler er viktige for deg.

Det er enkelt å bestille og ta i bruk et minilager hos oss. Selvbetjening betyr at du kan utføre flytteprosessen i ditt eget tempo, og organisere ditt lagerrom akkurat slik du selv ønsker. Våre minilager er tilgjengelige fra klokken 05:00 til 24:00 hver dag, slik at du har tilgang på dine ting når du trenger dem.

Våre flinke kundebehandlere står klare til å hjelpe deg og besvare dine spørsmål, og via mine sider har du full oversikt over ditt leieforhold.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle