Oppbevaring av julepynt – ute av syne, ute av sinn?

Vi er mange som er glade i julen og alt som medfølger denne spesielle tiden. Det er kanskje minst like mange som sukker høylytt når festlighetene er over – for oppbevaring av julepynt og alt som hører julen til tar plass (i hvert fall for de som er spesielt glad i julen). Dette kan et minilager være løsningen på.


Juleglede og stemning

Julestemning inkluderer juletreet med lys og julekuler, de blinkende lysene som innrammer inngangspartiet og de tre eskene med julepynt som hvert år ryddes ut og inn av boden. Er du spesielt glad i jula, har du kanskje reinsdyr og en slede stående på plenen – i tro amerikansk stil.


Ja, jula er folkekjær. Men, det er også slik at den er veldig velkommen når den er her, og desto mer tilfredsstillende å rydde bort når desember er forbi. Oppbevaring av julepynt, og andre eiendeler, er noe de aller fleste derfor gjerne tar stilling til når januar melder sin ankomst (eller kanskje før).


Pakk vekk julen

Visste du at Second Space tilbyr minilager av alle størrelser? Om du så er av typen som har fire plasttrær, 100 nisser og julelys til hele nabolaget så finner du garantert en lagerplass som passer akkurat ditt behov. Husk gjerne på følgende:

  • Du får flere steder kjøpt egen pose til lagring av juletreet, så det enkelt kan fraktes videre.
  • Bruk gjerne litt tid og omhu på å pakke ned julekuler, engler, nisser og rampenisser i esker, så finner du det enkelt igjen når du trenger det igjen neste år.
  • System og orden når du pakker ned gjør det desto hyggeligere når du skal forbedrede den neste julesesongen.


Kombiner julen med hverdagen

Et minilager kan brukes til så mangt. Når du først har fått julepynten på plass er det en smal sak å gjøre plass til noen hagemøbler (de som står i garasjen slik at det akkurat er litt trangt å rygge). Hekkesaksen, gressklipperen og hageredskapene kan også nyte godt av en romtemperert bod, der de ikke er utsatt for fukt og skiftende temperaturer.


Du får mer plass til hverdagen, og vet at det du ikke bruker akkurat nå står trygt lagret på en plass du enkelt har tilgang til. Du gjør selv en vurdering av hva som kan pakkes vekk for en stund, slik at du har mer plass til alt det andre som skjer.


Kombiner pris med behov

Oppbevaring av julepynt, plastikktre og annet som tar opp plass kan enkelt settes på et Second Space minilager. Du finner alle lokasjonene for lagerplassene på vår nettside, hvor du også enkelt kan bestille den eksakte lagerplassen du har behov for. Med vår enkle app JustIn har du tilgang til boden mellom 05.00 – 24.00. Enkelt tilgang og smarte løsninger.


Trenger du gode råd for lagerplass (Oslo som ellers i landet)? Du finner mange gode tips og anbefalninger for en mer minimalistisk livsstil her på nettsiden vår, men kan også kontakte oss via chatten.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle