Oppussingstips: mellomlagring i sommer

Den beryktede tidsklemma gjør at sommeren er en tid der mange velger å pusse opp. Sommeren er tiden på året hvor vi normalt tar ferie. For mange er dette også måneden for feriepengeutbetaling, og mange har litt romsligere økonomi. Dagene føles lengre og dagslyset varer og varer. Med andre ord – sommeren er en fin tid for å gjøre endringer i hjemmet ditt.

Men oppussing fører også til ulemper. Maling på alle andre steder enn veggen som skal males, uhell skjer fordi man er mer uforsiktig og ting kan føles litt kaotisk. Det finnes en god, enkel løsning. Oppussingstips: mellomlagring! Så enkelt, så effektivt. Minilager eller større lager. Sett vekk eiendelene mens du pusser opp.

Mellomlagring – rydd unna

Når du skal male stua, soverommet eller kjellerstua er det er stor fordel at rommet er så tomt som mulig. Det er enklere å legge nytt gulv, male tak og vegger dersom du kan bevege deg fritt. Og hva er vel bedre enn å sikre at personlige eiendeler ikke blir mistet eller ødelagt i en oppussing? Det løser du enkelt med å sette vekk eiendelene på et lager, som en mellomløsning, slik at du får frihet til å gjennomføre oppussingen på best mulig måte.

Noen oppussingstips

Er oppussing nytt for deg, og du er veldig klar for en forandring hjemme? Det er mye å sette seg inn i når du ønsker å gjøre en endring. Her er noen gode råd på veien.

  • Hva kan du gjøre selv. Her kan du spare penger, dersom du ønsker å gjøre deler av jobben selv. Dersom oppussingen ikke innebærer endring av rør- eller elektriske oppsett, er det mye du kan gjøre selv. Sparkling, listarbeid, maling, tapet – les deg opp og finn din egen komfortsone.
  • Materialer og pris. Undersøk priser på materialene du skal bruke under oppussingen. Du kan spare mye penger dersom du gjør gode valg før du starter oppussingen, og ikke må løpe ut underveis og kjøpe noe fordi du må ha det. Let etter gode tilbud og rabatter.
  • Lei inn hjelp. Flyttehjelp eller oppussingshjelp. Er oppussing ikke helt din greie? Noen ganger er det like greit å leie inn hjelp fra starten. Hent gjerne inn anbud før du starter jobben, og sørg for en skriftlig avtale.
  • Etterpå. Det er smart å dokumentere det du kan. Behold navnet på den malingen, typen gulv og lignende. Da er det enklere å erstatte materialer dersom du trenger å reparere noe senere.

Klar, ferdig …

Gå! Sommeren er perfekt tid for å gjennomføre oppussing, og i Second Space heier vi på pågangsmot. Så var det dette lageret, da. Mellomlagring er en ypperlig løsning når du trenger plass raskt, enkelt og midlertidig. Vi har mange lagerrom til leie.

Med Second Space sine mange lagerplasser vil du ha flere valg for lokasjon og størrelse. Vi har plass til dobbeltsengen, sofagruppen og innholdet i klesskapet. Vi hjelper deg når du skal pusse opp, eller bytte bolig. Du har enkelt tilgang til lageret store deler av døgnet, og med en app. Dette er med på å gjøre flytting av tingene enkelt – både før, under og etter prosjektstart. Hvis du har behov for tilhenger, da tilbyr vi gratis utlån av dette på flere av våre lokasjoner.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle