Fire gode råd for deg som vil bytte bolig

Det er ingen hemmelighet at boligmarkedet kan være vanskelig å manøvrere. Skal du kjøpe før du selger, eller kanskje det lønner seg å selge før du kjøper nytt?


Noe du garantert vil måtte ta stilling til er hva du skal gjøre med eiendelene dine. For deg som vurderer å bytte bolig, kan det derfor være nyttig å sette seg inn i alternativene for oppbevaring – flyttelass kan settes på våre minilagre.


Noen råd på veien

Om du vil unngå å sitte med to lån – for ny og gammel bolig, finnes det flere gode løsninger for hvordan du kan minimere kostnadene ved salg av bolig:


1. Alternativ løsning til flytting = mellomlagring

Med prisen du betaler for boliglånsrenter i dag, er det lurt å tenke seg godt om før du tar store avgjørelser om ny bolig. Er det ønske om noe nytt fordi du er lei det gamle, eller er det rett og slett plassmangel som er problemet?


Dersom det er sistnevnte som tynger mest, vil det å sette alt du ikke har plass til hjemme på minilager kunne hjelpe stort. Kanskje gjør det at du kan holde ut i nåværende hjem litt lenger – i hvert fall til rentene er mer i din favør.


2. Smart, midlertidig løsning

Har du først bestemt deg for å bytte bolig, kan det være godt å starte med å planlegge flytting. Lagring, Oslo som ellers i landet – det kan Second Space hjelpe deg med.


Når du skal selge er det lurt å tømme boligen for unødvendige saker og ting. For å gi best mulig inntrykk til en potensiell kjøper ved visning, kan du med fordel sette unna alt overflødig. Plasserer du det på et minilager, slipper du at de på visning får se en overfylt bod og rotete skap. Du slipper å lagre utemøbler ute, og kan gjøre flytting enklere når boligen er solgt.


3. Selge først – så bytte bolig

Når du står i en flytteprosess, kan det være utfordrende å finne best mulig løsning for oppbevaring av tingene dine. Dersom du har solgt først, er det en fin mulighet å benytte seg av midlertidig lagring, der du vet du har enkel tilgang til lageret.


I en mellomperiode, frem til du finner drømmeboligen, kan du plassere tingene på et lager. Da er du ikke avhengig av venner og familie som kan ha ting midlertidig, og du vet at du enkelt kan hente ut det du trenger akkurat når du trenger det. Fleksibilitet gir frihet.


4. Sortering og prioritering – oppbevaring flyttelass

Velger du et lager i forbindelse med flytting, kan du velge å beholde dette over lengre perioder. Det du tok med deg før du skulle selge boligen, er ikke nødvendigvis det samme du ønsker inn i den nye. Det kan rett og slett være slik at du trenger mindre enn du tenkte, og at noe kan selges eller gis bort.


Det du lagrer hos Second Space, det bestemmer du selv når du vil flytte inn i ny bolig, selge eller la stå på lageret.


Second Space – first choice

Hos oss kan du velge å ha lager over flere år, for eksempel om du har noe som tar mye plass hjemme og som du ikke trenger hele tiden, eller leie for noen måneder av gangen. Ettersom vi ikke opererer med bindingstid, er dette helt opp til deg.


Vi kan bistå deg uansett om du trenger vinteroppbevaring av båtutstyr, har ønske om en mer minimalistisk livsstil, ikke lenger vil oppbevare utemøbler ute eller står midt i en flytteprosess. Vi er et naturlig valg ved flytting, lagring tilbys i Oslo og flere andre steder i landet.


Lurer du på om et minilager kan være en god løsning for deg, enten på kort eller lang sikt? Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvilke typer lagring vi tilbyr, eller finn beste løsning på nettsiden vår.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle