Gjør plass til livet med rimelig lager – Bærum Second Space har løsningen

Noen ganger har man litt mer enn hva man har plass til. En opprydding kan vise at man har eiendeler av sentimentalverdi, som ikke er lett å skulle kvitte seg med, men som likevel ikke passer inn slik man lever akkurat nå. Andre ganger er det kanskje en som skal flytte, men som ikke helt vet hva man egentlig trenger på det nye stedet. Da er nøkkelen til mer plass et minilager. Bærum, Oslo, Drammen, Tromsø – vi i Second Space tilbyr i dag lagerplass i en rekke ulike byer og bydeler, og jobber stadig for å tilby flere praktiske og moderne løsninger for private og bedrifter.

Trygghet for deg

Det vil gjerne være både stort som smått som trenger oppbevaring, og verdien på eiendelene hver for seg eller samlet kan variere. Uansett om det er snakk om oppbevaring av klær, møbler eller antikke gjenstander; sikkerhet er vår absolutt høyeste prioritet. Våre avdelinger er utstyrt med adgangskontroll, videoovervåkning og alarmsystem. Alle avdelinger er i tillegg tempererte, som gjør at du slipper å bekymre deg for fukt og andre skader. Når du benytter Second Space lagerleie (Bærum som andre steder), hjelper vi deg også med forsikring, og vi veileder deg gjerne dersom du har spørsmål eller om noe er uklart rundt dette.

Fleksibilitet for deg – og oss

Book lagringsplass enkelt via vår hjemmeside. Her velger du hvor stor plass du trenger og det foretas en automatisk kredittsjekk. Etter fullført booking laster du ned appen JustIn Mobile, og du har så tilgang til lagringsplassen etter få minutter. Når du har fått godkjent lagringsplass, får du tilgang til lageret du har valgt hele 365 dager i året (fra klokken 05 - 00) gjennom en digital nøkkel. Vi har ingen skjulte kostnader og stor fleksibilitet ettersom du kan komme og gå som du har behov for. Benytt lageret som du ville gjort med en drive-in; ta med det du ønsker ut, og erstatt det med noe annet.

Ikke vent med å leie
Rent prismessig vil det raskt lønne seg å oppbevare møbler og innbo hos Second Space, vår pris er betraktelig mye rimeligere per kvadratmeter enn du ville betalt for en leilighet i Bærum, for eksempel. Vi ønsker å tilby en løsning som gir deg handlingsfrihet og tilgang til eget lager. Bærum, Oslo, Drammen eller Tromsø – alle våre lagre drives på samme måte og du har tilgang på våre dyktige kunderådgivere når det er noe du lurer på.

Velg trygghet, velg Second Space minilager (Bærum og omegn)!


Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle