Treningsrom hjemme? Inspirasjon for nyttårsforsett

Hva med å benytte deler boligen til å lage et lite treningsrom hjemme? Inspirasjon for nyttårsforsett om å komme i bedre form finner du her – i tillegg til mer informasjon om hvordan et minilager kan bistå deg i prosessen.


Nytt år, nye vaner

Vi i Second Space er ikke ukjent med nyttårsforsetter. For enkelte vil disse være synonyme med mer trening, mindre søtsaker og mer aktivitet. Det er ikke uten grunn at januar er en travel måned på treningssenteret. Det er nok heller ikke uten grunn at aktiviteten jevnt og trutt dabber av etter januar. Så hvordan skape en ny vane som varer? Enkel tilgjengelighet kan være løsningen.


Tilgjengelighet og tilgang

Dersom du tenker at du skal trene hjemme, er det ikke nødvendig med stor plass. Du kan gjøre mye med lite, dersom du tenker smart. Hva slags type trening er det du ønsker å gjøre? Du kommer langt med noen manualer, treningsstrikk og treningsmatte.


Et eget treningsrom er kanskje ikke nødvendig for alle, men om du har areal du ikke bruker ofte kan det være lurt å flytte esker og annet som tar plass til et annet sted. På den måten har du et avgrenset område designert til nettopp trening. Og kassene, de kan du sette på minilager.


Hallo nyttårsforsett

Er du så heldig at du har plass til lite treningsrom hjemme, bare du får satt bort noen av tingene som står der? Kanskje har du lagret vinterutstyr, hagemøbler, campingutstyret eller frimerkesamlingen i boden, kjellerstua eller på gjesterommet?


Dette kan du enkelt plassere hos Second Space, enten du trenger minilager Trondheim, minilager Stavanger eller andre steder i Norge. Start det nye året med å trene mer, komfortabelt hjemme i egen bolig. Med realistiske mål er det enklere å lykkes, husk at de sier at det tar 21 dager å legge seg til en ny vane.


Nyttårsforsett – treningsrom hjemme. Inspirasjon til å lykke

Mens det som virker som hele verden løper stresset rundt for å rekke trening, jobb og henting kan du med egen hjemmegym komme i gang raskere, og oppnå målene dine på rekordtid.


Det er fullt mulig å opprettholde en minimalistisk livsstil med eget treningsrom i hus. Du kan tilbringe mer tid hjemme, bruke mindre penger på støttemedlemskap og spare mer på å slippe transport fram og tilbake.


Minilager for store planer

Nytt år og nye forsetter. Vi i Second Space hjelper deg å spare mer ved å gjøre smarte valg. Uansett om du skal bytte bolig, spise sunnere og trene mer, rydde mer hjemme og sette bort det du ikke trenger – et minilager er en smart og kostnadseffektiv løsning.


Vi kan tilby flere lagerstørrelser, blant annet kan du velge mellom litt, mer eller mye plass. Hos oss bestemmer du om du vil leie for kort tid, eller om du trenger langtidsleie.


Få litt mer plass hjemme, mindre ting som tar unødig plass og mer rom til å leve. Vi hjelper deg å nå målene dine, og lager plass for store planer.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle