Arveoppgjør med vanskelige avgjørelser

Et arveoppgjør kan være krevende å bli enig om, og desto vanskeligere å fordele. En gjenstand kan være verdifull både i form av penger og affeksjon. Ved et arveoppgjør kan det være slik at du arver en spisestuesalong, en skjenk eller andre tunge møbler som ikke passer så godt inn i leiligheten du leier akkurat nå. Det samme gjelder album der nær familie har brukt mange timer (og stifter med lim) på å dokumentere sommeren ’89 eller bryllupet til den fetteren i USA (som i dag er gift for tredje gang). Det kan være mye å ta stilling til.

Når følelsene styrer

Når man står i en sorgprosess kan det være vanskelig å forholde seg til hva man skal gjøre med det man arver – skal man rydde unna egne møbler for å gjøre plass, sette inn for mange gjenstander på samme sted slik at det ser overfylt ut – eller kaste noe fordi man ikke helt klarer å forholde seg til det der og da? En løsning kan være et minilager. Da får du tiden du trenger til å ta avgjørelsene.

Kjøp deg litt plass og tid

Med et lager kan du selv bestemme hva du ønsker å vente med å ta stilling til, eller hva som må vente til boligen er litt større enn der du bor nå. Du kan putte alle fotoalbum i en stor plastkasse, og velge å sortere deg gjennom det som i dag er skilsmissealbumene litt senere. Kanskje skal du ikke beholde spisestuemøblementet, men trenger tid til å finne ut av hva du skal gjøre med det? Plasser møblene på et lager, og ta avgjørelsene når sorgen ikke er like tyngende. Du kjøper deg litt tid, samtidig som at alt er trygt oppbevart hos oss. Det er få begrensninger, men merk at penger og smykker ikke dekkes av våre forsikringsvilkår.

Book et minilager i dag!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle