Bedriftskunden: Når kundeservice matcher prisen

Det er ikke bare privatpersoner som har stor nytte av minilager. Lag, foreninger, butikker og bedrifter – store som små – har alle inventar, utstyr og annet som trenger oppholdssted. I slike tilfeller er Second Space en god løsning. For å utforske nettopp dette litt mer i dybden, har vi tatt en prat med en av våre kunder for å høre mer om hans lagererfaringer.


Fleksibilitet og tilgang

André Jacobsen er daglig leder av rørleggerbedriften 24T Rørservice AS, og leier i dag Second Space minilager rett ved privatboligen sin. Bedriftsadressen er riktignok Skøyen, men som tilbyder av døgnåpne rørleggertjenester er det viktig å ha enkel og rask tilgang på stor variasjon av utstyr.


Han beskriver en korona-hverdag som aldri gikk helt over til det normale igjen, og etter å ha nedskalert bedriften er han nå avhengig av en fleksibel og rimelig løsning for lagerplass. Det å ha lageret i nærområdet hvor han bor, beskriver André som en stor fordel.


Klar, gul signalfarge

André er ikke ukjent med lagerløsninger, og er på sin tredje plassering over de siste 8 årene. Han sier Second Space lagrene er enkle å finne – ‘Det er de med den klare, gule signalfargen’, fortsetter han.


Lageret er han innom alt fra 1 til 10 ganger i uken, alt etter behov og oppdragsbeskrivelse. ‘Du vet, en rørlegger har mye tungt utstyr, som vi ikke alltid kan ha med oss overalt dersom det faktisk ikke er behov for det’. Nettopp derfor er det så praktisk å kunne hente ut det han trenger, akkurat når det trengs.


JustIN – ‘en genial ting’

Når det kommer til tilgjengelighet til lageret, er André klar i sin sak: ‘Second Space bruker appen JustIN, en enkel og brukervennlig løsning som er en genial ting. Nøkkel kan det være mye styr med, men mobilen - den har man jo alltid med seg».


Second Space har naturligvis også kameraovervåking på alle sine lokasjoner, samt adgangskontroll. I kombinasjon med gode forsikringsløsninger er lageret en trygg plass å oppbevare bedriften sitt utstyr. «En rørlegger ganske mye kostbart utstyr, og da er det greit å være trygg på at lagerløsningen man velger også tar sikkerhet på alvor», deler han.


Hvorfor Second Space?

André vektlegger at den gode kunderelasjonen gjør at han ikke kunne tenkt seg å bytte lagerløsning. ‘Second Space fikser det som må fikses’, sier han.


Opprinnelig fikk han eksempelvis tildelt lagerplass som lå plassert lengst inn i lokalet, som gjorde det mer tungvint å hente ut utstyr. Han forhørte seg med Second Space, men lagerrommene plassert lengst framme var dessverre var opptatt. Rundt en måned senere ble han ringt tilbake, med informasjon om at det nå var ledig minilager som passet behovene.


For å oppsummere hvorfor han benytter Second Space, er ikke André i tvil: ‘Bra priser, lett tilgjengelighet og fantastisk kundeservice’.Ser du etter minilager – Skøyen som ellers i landet? Vi har alt fra minilager Drammen til minilager Tromsø – finn næmeste lokasjon på nettsiden vår.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle