Har løst problemet med mellomlagring

Jens Berentsen, selger i On, utenfor bedriftens minilager hos Second Space.<br />Foto: Nicki Twang, Pixel &amp; Co

Behovet for ekstra lagringsplass er stort blant privatpersoner i Norge i dag. Det som kanskje er mindre kjent, er at dette også gjelder for bedrifter. Uansett lagringsbehov og bedriftsstørrelse, vil de fleste kunne finne en lagertype som passer. Jens Berentsen, selger i On, valgte å leie 5m2 minilager hos Second Space. Det har vist seg å være den perfekte løsningen.


Utallige muligheter

Med kontorlokaler på Lysaker, ble lokasjonen til Second Space på Fornebu et praktisk og naturlig valg for Jens og hans team. Lagerplassen passer ypperlig for små og mellomstore bedrifter, og for On fungerer minilageret både som buffer- og flyttelager. «Vi ser at vi benytter minilageret til mye forskjellig, alt fra midlertidig oppbevaring av returvarer til sponsormateriale, materiell for Fornebuløpet, salgsprodukter og kontormøbler i tilknytning flytting», forteller han. Bedriften er i tillegg stolt sponsor av Olympiatoppen, noe som innebærer at minilageret har oppbevart sportsutstyr ment for delegasjonen i Beijing.Mellomlagring av utstyr, som løpesko, er et eksempel på noe av det On benytter minilageret til. Foto: Nicki Twang, Pixel & Co


Det uante behovet

Det bør nevnes at planen til On ikke egentlig var å satse på langtidsleie av et minilager. «Vi har produktlageret vårt i utlandet, og har derfor sjeldent behov for lagerplass på lang sikt. Det er mer sesongbasert mellomlagring vi trenger», forteller Jens. Tanken hans var derfor å leie i et par uker for å dekke et daværende behov, men seks måneder senere har de enda ikke avsluttet leieforholdet. «Second Space har løst problemet vi hadde med mellomlagring», deler han fornøyd. «Vi har nå et samarbeid med Anton Sport på Majorstuen for arrangementer, og vurderer faktisk å leie enda et Second Space minilager der», fortsetter han.

Fornøyd med valget

For Jens og bedriften har dette uten tvil vært den enkleste minilagertjenesten de noen gang har benyttet seg av. «Second Space er et lite selskap, noe som innebærer at de også er veldig fleksible. Det er noe jeg, som selv driver et lite firma, både trenger og setter stor pris på», sier han. Den nærmest kontinuerlige tilgangen på lageret, takket være JustIn-appen, er noe han også trekker fram som en stor fordel. Jens summerer årsakene til at han er såpass positiv til tjenesten med beliggenhet, enkelthet, fleksibilitet og utstyr. «Det er ikke vanskelig å være fornøyd som kunde når produktet er godt», smiler han avslutningsvis.

Har din bedrift behov for minilager? Bestill her på nettsiden – enklere blir det ikke!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle