Lei et minilager til bedriftens oppstartfase

Er du innehaver av en nyetablert bedrift, hvor du ikke helt vet hvor mye plass du egentlig trenger? Det er mye å ta hensyn til når du skal starte noe eget og det er dumt å bruke penger, tid og ressurser på kontorplass du ikke trenger. Det finnes mange gode løsninger for den som ønsker å leie kontorplass – og noen ganger kan det faktisk være en fordel å lagre det du ikke har behov for et annet sted enn på kontoret. Det gjelder spesielt bedrifter som har begrenset med kontorplass. Uansett om du trenger å oppbevare møbler, varer eller kanskje dokumenter og kontorutstyr, et Second Space minilager kan være en god løsning.

Ro til etablering

Noen ganger kan det være godt å ha tid. Tid til å prøve, feile, prøve på nytt og finne nye gode løsninger. I denne oppstartsfasen av bedriften er det viktig med fleksibilitet. Med et minilager, Drammen som Oslo og omegn, får du smarte løsninger til lave priser. Du bestemmer selv hvor mye plass du trenger til oppbevaring og lagring, slik at du kan bruke tiden på bokføring, regnskap, inventarlister og andre oppgaver. Du har en mindre bekymring når det kommer til kostnadsbesparinger, og kan heller fokusere på å balanse i regnskapet og overskudd på firmaet.

Tilpass behovet slik du trenger

Et minilager er fleksibelt. Kanskje trenger du bare litt plass til å begynne med? Etter hvert som bedriften vokser, øker også behovet for plass. Det løser du enkelt ved å oppgradere lagerplassen til noe større. Med Second Space minilager har du enkel tilgang til lageret store deler av døgnet, og kan gi andre digital tilgang til lagerplassen etter hvert som du ansetter flere. Se våre ulike løsninger og lokasjoner her på nettsiden, og ta gjerne kontakt. Vi tilbyr også kontorplass enkelte steder i landet.

Second Space minilager - Drammen, Oslo og Tromsø er bare noen av våre lokasjoner. Bestill i dag!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle