Minilagerets opprinnelse og vei til Norge

I Norge har vi ikke de samme tradisjonene for små og store lagerplasser som andre steder i verden, slik som for eksempel i USA. Det finnes en rekke underholdningsprogram på TV hvor du får et lite innblikk i hvordan lagerboder benyttes i utlandet, hvor det oppbevares (og etterlates) alt fra møbler til smykker, verktøy, merkelige samleobjekter og forskjellige tekstiler. Men, hva er egentlig denne formen for lagerplass?

Lagerets opprinnelse

Det var på 1850-tallet at de aller første lagerplassene for privatpersoner ble bygd i England. Det er disse som er mest like de løsningene vi har i dag, hvor hensikten er at privatpersoner skal kunne oppbevare personlige gjenstander så vel som møbler og annet inventar. På 60-tallet ble lagerbodene stor butikk i USA, og siden den gang har de funnet stadig flere nytteområder. Det er først de siste tiårene at det har blitt mer vanlig å benytte seg av minilager og større lagerplasser her i Norge.

Lager for små og store behov

Et minilager kan leies for korte og lengre perioder, for store og små behov. I Second Space har vi valgt å fokusere på det vi vet våre kunder er opptatt av, nemlig plassering, konkurransedyktige priser og ikke minst brukervennlighet. Hos oss kan du oppbevare hagemøblene når snøen kommer eller syklene du ikke vil oppbevare i fellesboden. Du kan også leie et større lager for perioden mellom hussalg og innflytting i ny bolig. Å leie hos Second Space er svært enkelt – og du bestemmer selv hvor du ønsker å leie plass, når, for hvor lenge og størrelsen på lageret.

Fleksible, gode løsninger

Vi tilbyr flere sentralt plasserte lagerplasser, gode priser og fleksible løsninger. Hos oss har du tilgang til lageret mellom 05.00 til 24.00 hele året. Med nøkkelappen JustIn Mobile har du enkel digital tilgang på ditt lagerrom, og er ikke avhengig av at noen slipper deg inn. Benytt lageret til akkurat det du trenger, enten det er for en kort periode eller over lengre tid. Besøk vår nettside eller kontakt Second Space i dag for mer informasjon om våre løsninger for å utvide plassen i hjemmet ditt.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle