Oppbevaring: Skiboks, skiutstyr og vinterutstyr

Vinteren bringer mange muligheter for aktiviteter – og større behov for oppbevaring. Skiboks, skiutstyr og vinterutstyr generelt sett tar mye plass. Og trenden, den viser at vi går til innkjøp av mer og mer. Hva gjør du så når sesongen er over og alt må plasseres et sted?


Når vinteren skal pakkes bort

Skiboksen som har fraktet skipakken for hele familien trofast gjennom vinteren skal ha et sted å være også når snøen er borte. Snøskuffa som har reddet innkjørselen gjennom vinteren, er ikke nødvendig når regnet vasker vekk den siste skitne snøen fra fortauskanten. Alt skiutstyret får kanskje ikke plass i en vanlig bod.


Visste du at Second Space har flere smarte løsninger for minilager der du kan oppbevare vinterutstyret utenom vintersesongen? Mellomlagring er ikke bare en løsning for flytting, det er også en praktisk måte å skape orden i hverdagen.


Oppbevar stort og smått

Det er du selv som bestemmer hva du har behov for lagring til. Med et minilager kan du enkelt tilpasse hvor stor plass du leier, og når du trenger lagringsplassen.


Dersom du ønsker en mer minimalistisk livsstil, er et minilager en god start. Da behøver du ikke å kvitte deg med sesongbaserte ting –som slalåmski, snowboard, rattkjelke og snømåkingsutstyr. Med andre ord kan du vente og se om du egentlig er for gammel til det snowboardet, eller om det kanskje kan være mulighet for en sesong eller tre til?


Fortvil ikke, med et minilager kan du utsette avgjørelsene. Og så er det sannsynligvis også plass til litt julepynt oppbevaring, så kan du heller ta kampen om den julenisse-dillaen til samboeren din til neste år.


Hvor stort – eller smått?

Med Second Space er det enkelt å finne akkurat den plassen du trenger. Vi tilbyr minilager over hele landet, enten du trenger minilager i Stavanger, plass for lager i Bærum eller en sentral plassering i Oslo.


Flere av våre kunder erfarer at det som startet som et lite behov, utvikler seg og blir en god løsning for å mellomlagre ting man ikke bruker året rundt. Second Space har minilager i flere forskjellige størrelser, alt fra størrelsen til et romslig skap til et lagerrom som kan huse alt du eier mens du er på flyttefot.


Fleksible løsninger gjør at du selv enkelt justerer den plassen du faktisk bruker. Det sparer deg tid, penger og gir deg mer plass til gode hverdager.


Digitalt og enkelt

Det hele er ganske enkelt. Du velger lagerløsning, og starter med den størrelsen som passer best for deg. Deretter betaler du, og signerer avtalen for minilageret. Her velger du verdi for forsikringen, som er grei å ha selv om våre lagre er godt sikret og kameraovervåket.


Deretter er du en liten app unna tilgang. Last ned JustIn Mobile, så låser du deg enkelt inn i lageret ditt hver dag mellom 05-24 hele året. Så enkelt, sikkert og brukervennlig.


Minilager til oppbevaring (skiboks, skiutstyr og mer)

Vi har lagerplasser flere steder i landet, og er gjenkjennbare med vår signalgule farge. Alle våre lagerplasser har adgangskontroll, og er både rene og tempererte. Har du spørsmål kan du alltid ta kontakt med oss på telefon, eller nå oss via chat på våre nettsider.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle