På tide å oppgradere sportsboden!

På tide å oppgradere sportsboden!

Mathias Friis har flyttet i leilighet og har skaffet seg kassebil for å kunne kjøre rundt med deler av “boden” i bilen. Nå er sommeren over og windsurfingutstyret skal byttes med stisykkel og ski.

Da er det praktisk å ha et tilgjengelig lager som er tørt, sikkert og enkelt tilgjengelig rett fra bilen. Det er enklere å bruke lageret mer aktivt, enn for eksempel å løpe opp og ned av en trang kjellerbod.

“Drive in lager”

Mathias er ikke alene om å holde på med aktiviteter som krever plass og logistikk. Enten det er Windsurfing, eller sykkel, ski, golf, padling og hva det måtte være. Noe av utfordringen med disse aktivitetene er at det er utstyr- og plasskrevende. Med et minilager hos Second Space kan flere drive slike aktiviteter friksjonsfritt.

Enten så gjør du som Mathias og bytter ut hele sesongen, eller så stikker du innom “drive in lageret” og henter det du trenger. Når du trenger det.

Mathias windsurf bod
Mathias der han trives best.Fornøyd med bod
Fornøyd Mathias etter oppgradering av boden.
Brett trygt i bod
Trygg lagring i romslig bod
Brett finner bod
Surfbrett på vei inn på lager


“Minilager er bare superpraktisk! Når hus ble byttet med leilighet - var sportsbod en dyd av nødvendighet.”

Mathias Friis, Oslo sentrumOm informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle