Sett bort vinterutstyret for sesongen

Er du en frysepinne med den største tenkelige samlingen av ullgensere og vinterjakker? Eller er dere kanskje en familie som deler interessen for vintersport, og dernest har endt med bod og garasje fylt til randen med utstyr? Da kan vi gledelig dele at det ikke lenger trenger å være en kamp om plassen der hjemme. Med et minilager hos Second Space kan du enkelt sette bort alt som minner om vinter, også snøfreseren.

Bekymringsfri lagring
Hos oss trenger du ikke bekymre deg for hvordan utstyret eller klærne vil se ut når vinteren igjen står for døren. Alle våre avdelinger er tempererte, noe som gjør at dine eiendeler ikke vil utsettes for fukt eller andre skader. Sikkerhet er heller ikke noe du trenger å tenke på, da dette er vår absolutt høyeste prioritet. For å sikre dine eiendeler, er alle avdelinger utstyrt med adgangskontroll, videoovervåkning og alarmsystem. Det skal altså ganske mye til for at noen skal kjøre av gårde med snøfreseren din.

Enkel tilgang
Samtidig som at det er vanskelig for uvedkommende å få tilgang på minilageret ditt, er det uhyre enkelt for deg. Hos oss slipper du å styre med adgangskort, du benytter deg isteden av nøkkelappen JustIn Mobile for å komme inn i din bod. Du har i tillegg tilgang nærmest hele døgnet, fra kl 5 – kl 24, alle dager, hele året. Skulle du ha behov for å selge skiene dine, kan du altså hente disse uten å måtte forholde deg til annet enn eget tidskjema. Booking av lagerbod gjør du kjapt her på vår nettside – velg avdeling og størrelse du har behov for, betal og signer. Mer komplisert enn det er det ikke.

Bestill minilager i dag. Det er ingen bindingstid og du kan få tilgang til din lagerbod samme dagen ved behov. Ta kontakt om du skulle ha spørsmål eller se vår FAQ-seksjon.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle