Stavangers nyeste minilager har åpnet

Nå kan du booke lagerplass i flotte og svært sikre lokaler i et av Norges største næringsområder på Forus, midt imellom Stavanger og Sandnes. Enten du er bedrifts- eller privatkunde, om du trenger liten eller stor plass, finner vi en god løsning som dekker dine behov.

Ulike behov, men alltid gode priser

Kanskje er det litt trangt om plassen for tingene dine inne i Stavanger eller Sandnes sentrum? Det kan være alt fra skiutstyret som skal lagres vekk om sommeren til våtdrakter og kajakker som ikke trengs om vinteren. Kanskje trenger bedriften å lagre deler av varebeholdningen fram til neste sesong? Våre medarbeidere hjelper deg med å finne løsningen som passer deg eller din bedrift. På denne måten får du bedre oversikt, tingene dine oppbevares trygt og du kan konsentrere deg om andre ting.

Alltid tilgjengelig – full kontroll

Våre lokaler er tilgjengelige for deg mellom 05.00 og 24.00. Du kan enkelt laste ned appen JustIN Mobile (Salto) som fungerer som en nøkkel for boden. Med denne får du enkelt tilgang på lagerplassen når du skulle ha behov for noe, også om det er helt i siste liten. Samtidig kan du være sikker på at tingene dine står trygt hos oss – både mot tyveri og fuktighet.

Så, hvordan kommer jeg i gang?

Vi har gleden av å tilby deg praktiske minilagre i ulike størrelser til svært konkurransedyktige priser. Hos oss finner du priser fra 299,- per måned og ofte kombinert med gode åpningstilbud. Bruk våre nettsider både til å beregne hvor stor plass du trenger og til å booke ditt nye minilager.


Med Second Space får du mer plass til livet!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle