Stolt hovedsponsor av NM i orientering

Hold av datoene 31.august til 3.september – da er det nemlig duket for norgesmesterskap i orientering ved Vatnestrøm i Iverland. Som stolt hovedsponsor, sammen med Livelox, gleder vi oss stort til arrangementet!

Orientering på agendaen

Det er i 2023 hele 86 år siden det første norgesmesterskapet i orientering ble arrangert. Det er også det første året hvor Second Space er med som sponsor.

Av de seks ulike konkurranseformene innen orientering, vil det avholdes konkurranser for:

  • Langdistanse (31.august)
  • Mellomdistanse (2.september)
  • Stafett (3.september)

Sendetider

For deg som ikke har mulighet til å oppleve NM-uka på Sørlandet, vil NRK sende direkte fra NM i både mellomdistanse og stafett på NRK1. Det blir hele åtte timer med spennende idrett.

Sendetidene du bør notere deg er:

Lørdag 2 september: NM-mellomdistanse
11:00-13:00
15:00-16:50

Søndag 3. september: NM-stafett
10:30-14:30

For å følge resultatene i sanntid, kan du også besøke livesenteret.

En utøver å merke seg

Vi er ikke bare hovedsponsor av selve mesterskapet, men sponser også den svært dyktige orienteringsløperen Kasper Fosser. Om du syntes navnet høres kjent ut, er det av god grunn. Han har tatt både gull og sølv i VM i orientering i 2021, 2022 og 2023. Det er med andre ord en utøver du vil høre mer av i tiden framover.

Minilager for en enklere hverdag

Second Space er ekspert på lagring, med stadig nye lagerlokaler og utvidelse av sortimentet. For oss er det viktig å kunne bidra til en enklere og ryddigere hverdag for våre kunder, med mindre rot, frustrasjon og stress. På den måten kan fokus legges på det som virkelig betyr noe - som å trene til NM i orientering.

MT: Stolt hovedsponsor av NM i orientering | Second Space
MD: Holdt av datoene 31.august til 3.september for spennende orienteringsløp. Som stolt hovedsponsor av årets NM i orientering, gleder vi oss stort!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle