Utvid studenthybelen med en praktisk lagerplass

Alle som har vært student og bodd i kollektiv eller på studenthybel, vet at det kan være svært trangt om plassen. For mange innebærer studentlivet dyre leiekontrakter, og mer plass til oppbevaring er rett og slett ikke et alternativ.

En enkel løsning
Garderoben med vintertøyet, utstyret til skibakken og andre saker som tar unødig plass må ofte nedprioriteres når ny leilighet eller hybel skal flyttes inn i. Sjelden finnes det god nok bodplass, om det er tilgjengelig i det hele tatt. En enkel løsning på problemet er å leie ekstra lagerplass til nødvendig oppbevaring, til en betraktelig lavere leiepris enn å bytte til en større hybel. Second Space ønsker å tilby nettopp dette – en utvidelse av hjemmet ditt slik at du får plass til alt du måtte trenge på et minilager. I mellomtiden gir vi deg noen enkle tips for bedre utnyttelse av plassen du allerede har.

Utnytt alt av plass

Sengen er ikke bare praktisk for soving, den kan som regel også ramme noen gode bokser under sengekarmen. Her kan du for eksempel oppbevare klær utenfor sesongen, sengetøy eller håndklær. Velg gjerne bokser med hjul, som enkelt kan dras frem. Kroker er ypperlige for å henge fra seg alt fra vesker til belter og skjerf. Plasser disse på innsiden av skapdører, og kjøp gjerne sugekopp-kroker som ikke etterlater permanente merker. Disse er også ypperlige for bruk på badet.

Organiser, rydd og stable

Arbeidsplassen din bør holdes ryddig, så du ikke mister oversikt og leselyst. Gå til innkjøp av arbeidsmapper og permer for å holde orden på viktige papirer. Hyller på veggen gir mer plass på bordet, og sørger for god oversikt over viktige bøker. Har du et ledig hjørne kan du kjøpe kasser og esker som du stabler oppå hverandre, selvsagt med påskrevet innhold for hver oppbevaringsenhet. Og du – skulle du synes dette blir mye jobb kan du alltid velge å plassere det du ikke bruker på et av Second Space sine mange tilgjengelige minilagre!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle