Beregn lageromkostninger for dine eiendeler

Er du på flyttefot, og trenger en praktisk lagringsplass for en kortere periode? Eller har du kanskje behov for mer plass til å leve i en liten leilighet? Uansett hva plassbehovet er, kan Second Space hjelpe deg med passende lagerplass. Og husk, hos oss betaler du kun for den lagerstørrelsen du trenger.

Hvordan administrere lagerkostnader

Det er lett å tenke at et lager kan bli en kostbar affære. Da kan det være greit å gjøre følgende:

  • Vurdere hva det er du ønsker å sette på lager. Hvor mye plass antar du at dette vil ta? Har du et spesifikt budsjett kan det være en idè å se om du kan pakke smartere, slik at du kan starte med en lagerplass som passer lommeboka. Fyll opp lageret du har bestilt, og bruk litt tid på å se om det er nok plass.
  • Sette deg ned og regne på hva lageret faktisk vil koste per måned, semester – eller årlig. På den måten unngår du uforutsette overraskelser. Hos Second Space finner du lagerplass fra kun 299,-/mnd.
  • Velge et minilager som kan tilpasses og justeres. Hos Second Space kan du enkelt endre lagerstørrelse alt etter endrende behov og budsjett. Vi opererer heller ikke med bindingstid.

Beregn lageromkostninger i egen valuta

Du vil, med litt tid, kjenne på hva den faktiske verdien av lagerplassen er. Kanskje gir det mer plass til hverdagen? At det er enklere å sette seg ned og slappe av når du kommer hjem fra jobb, fordi du har system på eiendelene dine? Det som kanskje kan virke som en unødvendig utgift vil fort vise seg å være den beste avgjørelsen du har tatt. Du bytter samtidig enkelt mellom våre forskjellige minilagre etter hvert som livet endrer seg.

Gjør det enkelt

Du kan enkelt beregne dine lageromkostninger ved å gå inn på vår nettside, hvor vi tilbyr alternativene small, medium, large og mega space. Bestill, og betal – kun for den plassen du trenger. Dette gjør det enkelt å administrere lagerkostnader. Har du spørsmål? Kontakt oss via vår chat, så svarer vi så godt vi kan.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle