Lagring av dekk hos Second Space

Second Space ønsker å være en forlengelse av ditt hjem for smart oppbevaring. Hos oss har du mulighet til å leie kun ett eller flere minilagre som passer nettopp dine behov – både som privatperson eller til din bedrift.

Dekk til besvær

En oppbevaringsmulighet som er spesielt gunstig året rundt, er lagring av dekk. Dersom du eier bil i Norge, er du godt kjent med behovet for dobbelt sett med dekk og felg. Uansett dekkstørrelse utgjør dette gjerne et problem, for de færreste av oss har bodplass nok eller ønske om å fylle garasjen med store dekk. Dekkene bør også lagres i optimale omgivelser for å unngå unødvendig nedbryting av gummi og felger. Lagringsplassen bør være tørr og oppvarmet med jevn temperatur. Oppbevares dekkene i en fuktskadet kjeller kan det oppstå noen kjedelige konsekvenser. Det er ingenting i veien for å lagre dekkene hjemme, men det finnes langt bedre muligheter som kan kombineres med andre lagringsbehov som sportsutstyr, hageutstyr og annet.

Hvorfor lagre dekk hos oss?

Dekkhotell kan ta seg av lagring, men dette er gjerne en løsning som krever planlegging. Velger du derimot et minilager hos Second Space, har du en løsning som er rask, trygg og fleksibel. Vi kan for eksempel nevne:

• Vi har svært konkurransedyktige priser, med leie fra kr 299 per måned.

• Du leier hos oss fra måned til måned, og har derav ikke bindingstid dersom du for eksempel skulle stå uten oppbevaringsbehov en stund.

• Du kan raskt og enkelt leie lager og flytte inn dekkene samme dag ofte etter kun noen få minutter.

• Alle våre lagre er tempererte, som gjør at du trygt kan lagre dine dekk hos oss uten å bekymre deg for fukt og andre skader.

• Sikkerhet er vår absolutt høyeste prioritet. Alle lagre er derfor utstyrt med adgangskontroll, videoovervåkning og alarmsystem.

• Du kan når som helst hente dekkene dine ettersom du vil ha tilgang til eget lager mellom 05 – 00 hver eneste dag, hele året.

• Ettersom alle våre minilagre er utstyrt med traller, kan du enkelt frakte dekkene både inn og ut av lageret

Bestill minilager allerede i dag

Ta kontakt med oss i Second Space dersom du skulle ønske mer informasjon, eller bestill ditt minilager via nettsiden i dag. Vi er det trygge, fleksible og smarte valget for minilager.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle