Ekstra plass til å ta de store avgjørelsene

Overganger i livet kan være krevende. Enten det gjelder flytting til en ny by, ungdom som skal flytte hjemmefra for første gang for å begynne på universitetet, eller et samlivsbrudd. Overganger betyr forandring, og da kan det være vanskelig å ta store avgjørelser. Dette gjelder også avgjørelser om gjenstander, møbler og ting man har minner og sentimental tilknytning til. Når en overgang, eller forandring, er ekstra krevende – da kan tid være den beste hjelpen. Det løser ingen utfordringer i seg selv, men det kan gjøre det lettere å ta de avgjørelsene som er tøffe når du står midt i en livsendring.

Fleksibel plass – kort eller langvarig

Når du leier et minilager, bestemmer du selv hva du plasserer der. Kanskje flytter du fra et stort hus til en mindre leilighet, og synes det er vanskelig å gi slipp på møblene du arvet fra besteforeldrene dine? Kanskje er det en som flytter ut av huset, også er man usikker på hva man faktisk trenger å ha med seg videre og hva som blir overflødig? Da kan det være en god løsning å satse på leie av en lagerbod. Drammen, Oslo, Asker, Trondheim, Tromsø og mer – du finner Second Space minilager over hele landet. Hos oss får du den plassen du trenger, så lenge behovet er der.

Skap, bod eller et lite rom

Du velger selv enkelt den plassen du har behov for her på nettsiden, og kan like enkelt opp- eller nedgradere denne senere. Vi har alt fra lagerløsninger på størrelse med et skap, til våre største løsninger med plass til absolutt hele flyttelasset. Du kan leie plassen så lenge du trenger, uten bindetid og skjulte kostnader. Du får tilgang til minilageret store deler av døgnet med en enkel app. Dette gjør planlegging enkelt, og du bestemmer selv hvem som skal ha tilgang til lageret til hvilken tid.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle