Ikke la favoritthobbyen koste mer enn nødvendig

Når du har en hobby du elsker å drive med har du kanskje erfart at den kan ta mye tid, plass og ikke minst kreve en del planlegging. For noen er lidenskapen å drive med musikk, men ser at trommesettet ikke passer like godt inn i finstuen som det gjorde i garasjen de hadde tilgang på før. For andre er det en lidenskap for vintersport som skaper trøbbel. Plassen du har hjemme er ofte liten nok som den er, eller så deler du den med andre som ikke synes det er like stas med forsterkeren til bassgitaren i gangen. Da kan en praktisk og fleksibel løsning være et minilager.

Plass på dine premisser

Velger du å leie et minilager, skjer det på dine premisser. Second Space har lagerplass i forskjellige størrelser, slik at du ikke betaler for mer enn det du faktisk har behov for. Og skulle behovet endre seg underveis, da opp- eller nedgraderer du bare til et større eller mindre lager. Du har enkel og rask tilgang til lagerplassen via en app, og kan hente ut det du trenger når det passer deg. Kanskje har du og resten av bandet leid et øvingslokale for en stund? Da kan dere lagre instrumentene på et minilager den tiden dere ikke har lokalet.

Spar penger og tid, og unngå frustrasjon

Å leie et minilager er som regel rimeligere enn kvadratprisen til boligen du eventuelt leier. Konflikter som oppstår fordi man har forskjellige prioriteringer kan enkelt unngås, i hvert fall når det kommer til hvor det trommesettet skal stå. Nettopp derfor har vi i Second Space en utleieløsning som passer de aller fleste. Og når behovet for den ekstra plassen ikke er der lenger – ja da sier du enkelt opp lagerplassen. Ingen bindingstid, ingen liten skrift og ingen skjulte kostnader.

For deg som ser etter minilager – Drammen, Oslo og Tromsø er bare noen av våre lokasjoner. Flytt tingene inn i ditt Second Space minilager i dag!

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle