Minilager + bærekraft = sant

Det finnes mange gode grunner til å leie minilager, og minst like mange medfølgende fordeler. En slik fordel, som også gagner miljøet, er at det kan forhindre bruk og kast. Et minilager gjør det mulig å skape og oppbevare ting til gjenbruk, noe spesielt et norsk firma har satt på sin agenda.

Bærekraft i bunnen
Marcus Håkonsen er daglig leder av Appetite for Production, et ledende norsk eventbyrå. Hans firma har nylig satset på minilager hos Second Space, noe som ikke bare var av rent praktiske grunner. «Eventindustrien har lenge vært en versting når det kommer til bruk og kast», deler han. «Vi ønsker å tilby våre kunder bærekraftige alternativer når det kommer til eksempelvis branding og ting vi trenger til deres eventer. Dette gjør vi bla. ved å fokusere på gjenbruk». Han viser til at bransjen historisk sett har skapt mye materiell kun for en anledning for så å bli kastet. Dette kan være standmateriell, bannere, flagg, logovegger, mm. Appetite ønsker sterkt å unngå dette med en mer bærekraftig tilnærming. Det medfører selvfølgelig et behov for mer lagringsplass, et problem Second Space har løst.

Enkel tilgang til enhver tid

Ved siden av å være et særdeles godt miljøalternativ, har minilager hos Second Space også vist seg å ha en rekke andre fordeler. «Vi har kontor i sentrum uten lagringsplass. Tidligere har vi oppbevart materiell hos vår tekniske leverandør, noe som ikke var ideelt», deler Marcus. «Ettersom events gjerne avsluttes sent har vi behov for lagertilgang hele døgnet når vi rydder oss ut, noe vi har fått mulighet til hos Second Space Stabekk» fortsetter han. «Det i seg selv har vist seg å være svært kostnadseffektivt, ettersom vi ikke lenger har behov for mellomlagring, og kan kutte ned på kostnader for leiebil».

Fleksibilitet og lokasjon

Det var flere tilbydere å velge mellom da Appetite skulle leie minilager, og valget falt til slutt på et 45m2 minilager hos Second Space. «For oss var lokasjon og fleksibilitet viktig. Det som er fint med Second Space er at det ikke er bindingstid, noe som gjør det enkelt å opp- eller nedgradere lagerstørrelse ved behov», utdyper Marcus. «Det tilbys også en trygg og tidsbesparende nøkkelløsning via en app, som gjør at vi kan gi tilgang til freelancere og leverandører som henter og leverer materiell for events». Appetite er med andre ord fornøyd med sitt valg, både for sin egen del og for miljøets.

Appetite for Production er et av Norges ledende eventbyrå, med over 20 års bransjeerfaring i bagasjen.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle