Når du må lagre alt du eier

Skal du reise over en lengre (eller udefinert) periode? Har du kanskje fått jobb i utlandet for et eller flere år? Gratulerer, det er jo kjempespennende! Mens du planlegger alt du skal se og oppleve, ja, det nye livet ditt ute i den store verden, hva gjør du så med livet du allerede har her hjemme? Det vil si, møbler, klær og alt annet som ikke blir med på flyttelasset?

Enkel løsning
Når leiligheten er solgt eller utleid, vil du mest sannsynlig fortsatt sitte igjen med et lite fjell av eiendeler. Noe kan sikkert selges eller gis bort, men hva med det du vil beholde? Det er begrenset hvor mye plass mor og far har til oppbevaring, og det er upraktisk å plassere litt her og der hos venner. Løsningen er enklere enn du tror – med et minilager har du alt på ett sted uten å måtte være avhengig av andre.

Tilgang også for bekjente
Leier du lagerbod hos Second Space, har du nesten alltid tilgang på tingene dine. Til tross for at du selv ikke vil være hjemme på en stund, kan det være venner og familie ønsker å låne noe av deg. Kanskje er du også hjemme på besøk en tur og trenger litt vinterklær eller ski. Med nøkkelappen JustIn Mobile får du enkelt tilgang til din bod nærmest hele døgnet, fra kl 5 – kl 24, alle dager, hele året. Du kan også gi tilgang til andre enn deg selv, noe som kan ordnes ved å kontakte oss direkte. Ta kontakt med oss på hello@secondspace.no dersom du trenger hjelp med dette.

Rimelig og kjapt

Du bestemmer selv hvilken størrelse du ønsker å leie, og kan finne en enkel oversikt over de ulike mulighetene her på nettsiden. Merk at ikke alle våre avdelinger tilbyr de samme alternativene. Leieforholdet inngås kjapt på nettet, og vi opererer ikke med bindingstid. Skulle du komme hjem tidligere enn planlagt, er det altså ingenting i veien for å avslutte leieforholdet. Sjekk hvor din nærmeste avdeling er og bestill lager for dagens dato eller en dato i framtiden.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle